POMAGAJTE MI PUNCE (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Katja_48 -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 18:14:31)

Menstruacija mi zamuja 6 dni, vendar je test pokazal negativno. Sem naredila test prehitro? Kaj menite ve?

Lep pozdrav.
Katja

Joni -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 18:18:13)

Punce tukaj pravijo, da dokler ni M - je upanje, jaz tudi upam, da si test delala prehitro, počakaj še par dni (ja, vem živčna vojna je to) - test ponovi - do takrat pa držim pesti!

Joni:metulj:

anaj -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 18:44:36)

Še enkrat poskusi. Verjemi včasih test LAŽE. Vendar pa ponavadi res ne.

:kuza:

IZADORA -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 19:45:27)

Isto se je meni dogajalo prejsnji vikend. Zamuda dolgih 7 dni, narejenih ene 5 testov, potem pa se je prikradla :hudicek:!

Ampak, zate pa drzim pesti!
:miska::miska::miska::miska:

tinkamiška -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 19:50:20)

Katja, tudi jaz držim pesti za en velik +, ampka, veš, pri meni ni še nikoli lagal, pa je tudi ta packa:hudicek: zamujala.
Upam, da se tebi ne bo tako zgodilo!:rozica:

Tinka

Anitka -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 20:00:10)

Katja upam, da je bil test pokvarjen in da si srečka :nosecka: Pri nas na RR-ji pa res pravimo - dokler ni M :hudicek:je vedno upanje. Kateri test pa si uporabljala?

Počakaj kak dan ali dva in ponovi test in držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska: da bo veeeeeeeelik + ali :roza::modri:

Pa srečno,
Anitka:metulj:

Sulfinija -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 20:25:48)

Pozdravljena!!!!!

Jaz iamm redno :hudicek:,hodim oziroma zdraviva se v ambulanti za neplodnost in v začetku drugega leta oziroma ko dobiva ponoven termin za zdravnico 1.12.in potem se odločimo kakšen poiskus bomo delali ,ker sem v bistvu zdrava,pri možu je vzrok.
Prejšnji mesec mi je :hudicek: zamujala in dobila sem jo na 38dan drugače pa od 28-30 dni.Delala sem dva testa in oba potrdila nosečnost in na obeh dve lepi črtici :roza:,na drugo jutro začel se je kazat izcedek,pustil službo in odhitela takoj k zradnici in glej voda,kri in UZ nič na krvi celo 0,00 je G rekla,da sem mogoče res bla in je odšlo vendar ne ,saj veš kri bi drugače pokazala.Je rekla še hvala bogu da ni blo kajti potem bi lahko blo nnevarno za drugič za umeten poiskus.Verjemi testi lahko lažejo kot pri meni na testu je bla nosečnost in dve črtici v redsnici pa nič od 9nebesa in :duda:.

Najbolje,da ponoviš CB čez par dni in verjemi test lahko laže ali lažno pozitev ali lažnoi negativen.
VERJEMI UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!!!!!

Katja_48 -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 22:12:47)

HVALA VAM ZA TE VZPODBUDNE BESEDE.RESNIČNO JE ŽELJA TAKO VELIKA, DA SE MORDA IGRA TUDI PSIHA MALO Z MENOJ.AMPAK..HOČEŠ,NOČEŠ...SE NE DA TE ŽELJE ČISTO ODSTRANITI IZ PODZAVESTI, KER DRUGAČE NEBI BILA ŽELJA.
UPAM, DA SE MI BO IZPOLNILA, ČE NE...PA NASLEDNJI MESEC!!:)
BOMO PAČ SPET TELOVADILI POD RJUHAMI :sloncek:

VSEM ŽELIM VSE NAJBOLJŠE IN NAJ SE VAM URESNIČI VSE TISTO, KAR SI PAČ ŽELITE.RES PA JE,DDA IMAMO VSE ENO SKUPNO ŽELJO.DRUGAČE SE NEBI POGOVARJALE PREKO FORUMA, A NE?

:)
LEP POZDRAV
KATJA

Stran: [1]