Sulfinija -> POMAGAJTE MI PUNCE (18.11.2004 20:25:48)
|
Pozdravljena!!!!! Jaz iamm redno :hudicek:,hodim oziroma zdraviva se v ambulanti za neplodnost in v začetku drugega leta oziroma ko dobiva ponoven termin za zdravnico 1.12.in potem se odločimo kakšen poiskus bomo delali ,ker sem v bistvu zdrava,pri možu je vzrok. Prejšnji mesec mi je :hudicek: zamujala in dobila sem jo na 38dan drugače pa od 28-30 dni.Delala sem dva testa in oba potrdila nosečnost in na obeh dve lepi črtici :roza:,na drugo jutro začel se je kazat izcedek,pustil službo in odhitela takoj k zradnici in glej voda,kri in UZ nič na krvi celo 0,00 je G rekla,da sem mogoče res bla in je odšlo vendar ne ,saj veš kri bi drugače pokazala.Je rekla še hvala bogu da ni blo kajti potem bi lahko blo nnevarno za drugič za umeten poiskus.Verjemi testi lahko lažejo kot pri meni na testu je bla nosečnost in dve črtici v redsnici pa nič od 9nebesa in :duda:. Najbolje,da ponoviš CB čez par dni in verjemi test lahko laže ali lažno pozitev ali lažnoi negativen. VERJEMI UPANJE UMRE ZADNJE!!!!!!!!!!
|
|
|
|