|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novorojencek s prirojeno srcno napako
18.11.2004 16:46:10   
mišika
:)-pred sestimi leti sem rodila hcerko, ki so ji tretji dan po rojstvu ugotovili sum na srcu. iz nase porodnisnice so naju odpeljali na pediatrisni kliniko v ljubljano kjer sva bili pregledani in naslednji dan odsli domov z obrazlozitvijo da ima mala luknjico na srceku kar pa sploh ni nic strasnega in da baje ima to veliko novorojenckov. pri starosti enega leta in pol je bila mala operirana in so ji luknjico na srceku zaprli. od takrat pa vse do danes ni imela nobenih tezav z zdravjem in je zelo vesela, bistra in pridna prvosolarka. nima nobenih omejitev glede telesne vzgoje in je cisto normalno se prevec razvita za svoja leta. sedaj pa me zanima naslednje. mala in tudi midva si zeliva se enega otroka in to kar cimprej. po posvetu z ginekologom mi je le ta zatrdil da naj se nic ne sekiram in da imam cisto enake moznosti da rodim zdravega otroka kot vsaka druga nosecnica in da manj se bom s tem obremenjevala boljse bo. omenil mi je kar nekaj preiskav v casu nosecnosti s katerimi bo preverjal razvoj otroka. zanima me ali ima oz. je imela katera podobne izkusnje kot jaz. zelo bi mi pomagala.
lep pozdravcek od miake:bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novorojencek s prirojeno srcno napako
18.11.2004 17:30:12   
Anonimen
Pozdrav..ne nisem imela take izkušnje,bi ti pa rada povedala,d sem vesela,da se je vse tako pozitivno za hčerkico končalao.Po moje ima tvoj G prav,da ne reskiraš še eno tako skušnjo,da bo detece zdravo.Vem pa da strah in dvomi ostanejo,kljub vsem strokovnim zagotovilom,da ni možno.Želim ti,da bi se tvoja družina povečala,da bi bili vsi zdravi:rozica:papa Neva:rozica:

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   novorojencek s prirojeno srcno napako
18.11.2004 17:34:11   
mišika
G mi je povedal da se moram psihicno pomiriti in da bo vse v redu. Sedaj jem ze dva meseca in tifol in srcno upam da kaj bo
LP miaka

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novorojencek s prirojeno srcno napako
18.11.2004 18:14:27   
Anonimen
Ti ginekologu kar vlepo verjami in ubogaj njegove nasvete. Vse bo v redu, boš videla.

(odgovor članu mišika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




bruchanie in vrtec
kostekova

kaj bi ste kot prvo pomisleli cebi vas otrok zacal bruchat an se slabo pocutil'

sigurno to ima iz vrtca (16%)

nekaj je pojedl (27%)

slaba prechrana (2%)

spet neka viroza (56%)


Število vseh glasov: 313

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!