KIRA -> da vam poročam (18.11.2004 16:07:31)
|
SEM BLA DANES Z MALO NA PREGLEDU PRI PEDIATRINJI. Pa nikjer nikogar. Butaste sestre so me naročile, niso me pa obvestile, da pediatrinje danes ne bo. Hodiva namreč k dr. Misletovi. Pa čakamo in čakamo in čakamo. Pa sem šla vprašat, kaj je zdaj to. in so rekli da vejo, da sem tam in da bo prišla dr. Daličeva. No dobro. Pa smo pregled opravili itd... sem se tudi pomirila tačas. Moja mala je spet zrasla in se zredila, zdaj smo že 60 cm veliki in skora 6 kg težki. Pa cepljena je bila. Ne boste verjele - ko so jo sestre obrnile na trebuh, pa zdravnica tudi - jok in stok. Ne mara bitina trebuščku. Ko pa je dobila injekcijo v rito, pa nič. Niti muksnila ni. Sem očku rekla po telefonu, da je spet lahko tako važen, da je bla mala tako pridna. Najbolj priden dojenček na svetu. - razen ko jo kaj šraufa ali pa je zaspana. takrat je sitna. no, zdravi smo kot riba. me pa zanima, zakaj me je na revakcinacijo sestra naročila šele 6. januarja? kolikor jaz vem, bi morala biti cepljena pri 4,5 mesecih. glede na to, da je danes 3 mesece in osem dni, to hodi malo navzkriž ali ne? je sestra rekla, da je med prvim in drugim cepljenjem lahko 2 meseca razlike. pa ne vem, če ji naj verjamem.. v nobeni brošuri to ne piše. pač pa samo da so dojenčki cepljeni pri 3, 4,5 in med5 ter 6 mesecem - ne pa da je lahko 2 meseca razlike vmes...
|
|
|
|