malamalinca -> RE: pregled (17.8.2007 9:25:21)
|
Jaz sem imela hude probleme s hemeroidi na koncu nosečnosti, nisem mogla več ne stati ne sedeti in ne ležati.Imela sem dve za češnjo veliki buli ven z riti in bilo je grozno.Bile so napete, grozno boleče, nabutane s krvjo.Pa sem bila pri dr.Blejc v LJ porodnišnici(skozi dve nosečnosti sem bila njena pacientka, zdaj pa nikoli več, pa če je ta zaden ginekolog na svetu) in mi je rekla, da nej pač potrpim, da ni tok hudo kukr jamram. Pa nisem zdržala in sem šla na pregled h Košorogu, ki je ugotovil TROMBOZO-je blo že vse modro ( Blejc je pa rekla, da simuliram), prerezal te bule, da je kri ven stekla in to mi je olajšalo bolečine, vsaj za dva dni, potem pa spet jovo na novo.K sreči sem šla pol kar rodit, ampak so mi dal v porodnišnici klistir, si morte mislit, zato ker se babica in dežurna zdravnica nista razumeli, kdaj sem bila operirana na hemeroidih. V glavnem cela štala, raje grem rojevat ko spet te hemeroide prenašat. Punce, pazite na prebavo, nobenih čokolad, evrokremov al pa kej podobnega, če pa že pride do tega, pa je meni najbolj pomagala hladna kopel iz kamilic, ali pa kar led gor na tiste bunke.
|
|
|
|