|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujna pomoč-kaj se trenutno nosi?
16.8.2007 10:25:21   
florecita
V soboto grem na poroko, pa bi si rada kupila kaj pametnega, predvsem modernega za oblečt, pa nimam pojma kaj bi to bilo...

Nisem za preveč fine stvari ( brez vrtoglavih petk...), postava mi je o.k. št. 42

Tudi že zaradi spremljevalca ne morem bit ful zrihtana, ker gre on v čist navadnih hlačah in srajci ( no ja, ne čist navadni, bolj športno elegantni stil). user posted image Kaj paše zraven?
user posted image Kam naj grem pogledat? V NM?

user posted image Ali obstaja kakšen link da bi človek videl kaj se nosi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujna pomoč-kaj se trenutno nosi?
16.8.2007 11:26:42   
urška
jaz bi šla v benetton. vzameš eno krilo pa top in balerinke. pa kako hudo torbico pa je.

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.8.2007 11:32:25   
Anonimen
Kam naj grem pogledat? V NM?

Ali pa v S Oliverja v BTC-ju ali pa v Silver-ja na Novem trgu ali pa Korner fasion, pri Slonum tam kjer je bil včas pendrek bar. Nekaj boš zagotovo dobila, samo jaz balerink na poroko ne bi obula.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.8.2007 11:32:35   
Anonimen
Pojdi pogledat v Orsay,tukaj pa maš link:

http://www.sportina.si/index.php?dep_id=160&ty=2&tr=144

http://www.sportina.si/file.php?id=2484&width=450&height=1500

http://www.sportina.si/file.php?id=2754&width=450&height=1500

Pa idi pod trendih ali znamkah pa maš ful lepe staylinge!

Drugače pa se nosijo zlata in srebrna barva v kakšni koli kombinaciji.Potem tunike in pajkice,hlače nad koleni,dosti je tega.pikice,črte,..Za obut pa balerinke,ali pa debele pete in podplati user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
16.8.2007 11:34:41   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

[samo jaz balerink na poroko ne bi obula.

če je pa rekla da noče viskokih petk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2007 11:39:06   
Anonimen
( brez vrtoglavih petk...),

To je rekla. Sicer pa vrtoglavih tudi jaz ne bi imela, ravno balerink pa tudi ne, se mi res ne zdijo primerne za na ohcet.

(odgovor članu urška)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2007 11:45:29   
urška
ja sej jaz jih tudi ne bi imela. ampak meni niso problem visoke peteuser posted image user posted image .

mi je pa samoumevno, da so čevlji (balerinke al pa kej drugega) malo bolj fensi, itak. ne bi pa mela natikačev al pa kašnih japonk, to pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.8.2007 11:51:11   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

( brez vrtoglavih petk...),

To je rekla. Sicer pa vrtoglavih tudi jaz ne bi imela, ravno balerink pa tudi ne, se mi res ne zdijo primerne za na ohcet.

Kakšne lakaste so prav fajn in če jih ima lahko Sarkozyjeva žena za vse mogoče priložnosti, potem so pa tudi za na poroko.user posted image

Natikače pa tudi jaz ne bi obula za na poroko, sem pa tudi to že videla.

Kaj pa polna peta? Zadnjič v Bati so imeli prav fletne čevlje s polno peto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 11:56:35   
April
Gospa Sarkozy je pa itak  nekaj posebnega v vseh pogledih. Na sprejemu se je čist proti pravilom oblekla. Tako, da  to, da ona nekaj nosi, nč ne pomen.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2007 11:57:28   
Olivija
na tistih slikah je čisto spodobna zgledala in še vedno mislim, da so balerinke ok za na poroko.
O nogavicah bi se pa že dalo razpravljati. user posted image  Naša šefica je poleti hodila brez nogavic naokoli, imela je pa kostim - to mi nekako res ne gre skupaj.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.8.2007 12:06:16   
Anonimen
men so balerinke tut čist kulske za na poroko. zakaj pa ne. js bi jih še kot nevesta mela, ker nisem želea pet ker sva z možem enak velika, no patakrat še niso ble v modi :( letos bi se komot obula, tko sem pa ko idiot iskala fletne nizke čevlje št 42 user posted image

(odgovor članu Olivija)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2007 12:12:00   
florecita
Ojla!

Ja ko je pa že toliko govora o balerinkah, ja jih imam in sem jih na eni poroki že obula v kombinaciji s krilom do kolen iz lana in pa topom in pa ene odbite žabe in je bilo res kul.
Pa še noge me niso boleleuser posted image

Mislim, da jih bom obula tudi v soboto. Poznate tist mass-ov model, ki je v črni, rjavi in bež barvi? user posted image No, take imam, malo polne pete pa je. Usnjeni, kr lepi za videt.

Saj bi oblekla isto, samo kaj so isti svati kot zadnjič user posted image user posted image user posted image

Samo tiste hlače do kolen (po možnosti še na rob), pa nekak ne grejo na ta model obuče, ne?user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2007 12:21:38   
Anonimen
seveda grejo, zakaj pa ne

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.8.2007 12:42:08   
urška
po moje maš lahko tudi kratke hlače na rob in balerinke. no sicer bi jaz tako stvar mogla prej videt preden rečem za ziher, ampak načeloma, sem za.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.8.2007 12:50:54   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: florecita

Samo tiste hlače do kolen (po možnosti še na rob), pa nekak ne grejo na ta model obuče, ne?user posted image

Meni je svetovala prodajalka, da naj zraven bermud balerinke obujem. Zdaj sem se pa čisto navadila na to varianto (se pa res zadnje čase nekam majhno počutim). No, res, da bi morala videti tvoje hlače ... ampak načeloma lahko lepo zgleda, pač zgoraj oblečeš kakšno bolj fancy varianto.

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.