AnaB. -> RE: pomoč, prosim! (16.8.2007 10:38:15)
|
Tudi sama sem bolj na začetku nosečnosti razmišljala o tej napravi. Potem pa sem bila v 25. tednu hospitalizirana zaradi krvavitve, možne placente previe ter možnosti prezgodnjega poroda. Tam sem imela vsak dan CTG, vmes pa smo srček poslušali še s to napravico. Hvala bogu, da so se stvari lepo umirile, težav praktično nimam več, le počivati moram bolj kot pa sicer. Kaj sploh hočem povedat ... iz te izkušnje sem namreč ugotovila, da te te naprave naredijo še veliko bolj živčnega in na trnih. Ker bo npr. tvoj baby lepo ninal, ti ga ne boš čutila, in bo že panika - joj, se ne premika. Ne vem, poskusi raje pogruntat na kakšen način se bo tvoj baby sigurno premaknil. Pri meni se obvezno premakne, pa ni važno ali je dan ali sredi noči, ko se s hrbta obrnem na bok. Pod trebuh si podstavim roko in ga čisto vedno lepo čutim. Res pa je, da mali tudi sicer bolj malo spi in se zelo veliko premika. To je samo moja izkušnja, ki mogoče pri tebi ne bo delovala, želim ti samo to, da bi imela čim manj stresno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], saj sama dobro vem, kaj to pomeni.
|
|
|
|