test ob krvavitvah (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

tamaraaa18 -> test ob krvavitvah (16.8.2007 8:44:43)

lep pozdrav, zanima me če lahko test nosečnosti opraviš če imaš menstruacijo, ali krvavitve ki so nepojsnjene ob nečasu menstruacije, to se mi dogaja odkar jem tabletke linynette 20 in me zanima če test nosečnosti pokaže pravilno ob krvavitvah . ze vnaprej hvala za odgovore. lep pozdrav

stunfek -> RE: TEST (16.8.2007 8:55:00)

Jaz mislim da pokaže pravilno. Saj načeloma urin, ki ga testiramo nima veze s krvavitvam. Bi pa rekla, da je malo verjetno, da bi bil test pozitiven.

DaisyE -> RE: TEST (16.8.2007 9:10:09)

Jaz tu mislim, da bi moral prav pokazati, čeprav se strinjam s štunfek, da je mala verjetnost, da si ob jemanju kontracepcije noseča, zato brez skrbi.

Se pa take krvavitve lahko dogajajo pri jemanju kontracepcijskih tablet. Mislim, da se jim reče prebojna krvavitev, gre pa za to, da je vsebnost hormonov v kontracepcijskih verjetno nekoliko prenizka zate. Naslednjič, ko greš po tablete to omeni svoji ginekologinji/ginekologu, pa boste skupaj našli rešitev. Vem, da morajo nekatere potem npr. po dve tableti jemat. Nič pa po svoje delat.

tamaraaa18 -> RE: TEST (16.8.2007 9:23:59)

HVALA VAM ZA ODGOVORE. ja vem da ob jemanju tabletk ne more biti, amapk tabletke jem zdaj 4 mesece , odnos pa sem imela kakšen teden pred tem z kondomom nazadnje in odkar jem tabletker se mi dogajajo takšne krvavitve ki jih nebi smelo biti ! hvala

Stran: [1]