Uvajanj hrane (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

StBarbara -> Uvajanj hrane (18.11.2004 13:56:48)

zdravo,
moj :duda: ima 5mesecev (čez 4 dni) pa bi mu že kaj dala jest.
s čim naj začnem oz vaše izkušnje?
Dojim vendar se mi zdi, kar naprej lačen, čeprav so kilogarami ok; bi mu dala kaj bolj "močnega" :)-:)-:)-
lp

dory -> Uvajanj hrane (18.11.2004 13:59:24)

Jaz sem zacela v mleko najprej vmesat kak rizolino ali zitno kasico...v flaso...ni bilo panike, zato sem mu skuhala cezano...pol pa pocasi kak frutek...samo mal sem se ustela,ker sem mu najprej dajala sadje in sele potem zelenjavo,ker se je navadil na sladko...

Nisi dobla ful fajn receptov,ki se jih je posiljalo na mail? Tisti recepti so res zakon...poslji mi privat mail pa jih dobis :)

anaj -> Uvajanj hrane (18.11.2004 18:35:04)

Tudi jaz sem začela ta teden. Rižolino, pa kuhano jabolko, bučke, korenček, banana,... Začni postopoma za kosilo in lahko mešaš sadje in zelenjavo skupaj.

:kuza:

StBarbara -> Uvajanj hrane (18.11.2004 21:58:19)

Pri kateri starost ste pa začele z uvajanjem?

Seven* -> Uvajanj hrane (18.11.2004 22:34:25)

Zacela sem kmalu po dopolnjenjem 4 mesecu. Sem pa zacela zelo pocasi. Komaj zdaj, ko je star 5.5 meseca je zacel konkretno papcat. Naredim pa 95% hrane sama.

piškotka -> Uvajanj hrane (19.11.2004 11:41:41)

Tudi mene zanimajo ti recepti! Kje jih je možno dobiti?:duda:

ruth -> Uvajanj hrane (26.11.2004 23:49:24)

Pozdravljene

danes se prvič oglašam na tem forumu. Prebiram ga že nekaj časa in se mi zdi super. veliko stvari sem izvedela. Ker bo moj malček star 4 mesece in mu bom počasi začela dajati gosto hrano, me zanima če lahko še meni pošljete jedilnike na email.

najlepša hvala:zmeden2:

moj emeil: alex_pers@email.si

Stran: [1]