Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšno zaščito pred klopi uporabljate? 15.8.2007 18:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A šele 8 mesecev je staro dete? Potem itak pride v poštev le kakšno sredstvo, ki je popolnoma naravno in se kupi v lekarni. Drugače mi uporabljamo največ Autan, menda je najbolj učinkovit. Pa tudi druge občasno, tudi Off pa en tak zelen, ki je za po obleki. No, unega bi tudi vi lahko uporabljali. Samo res se ne morem spomnit, kako se mu reče. Ga imamo kar v avtu.
|
|
|
|
RE: kakšno zaščito pred klopi uporabljate? 15.8.2007 18:44:29
|
|
|
|
SašaR
|
Mislim da od 6. meseca dalje se lahko da otroka cepiti proti klopnemu meningitisu. Mi bomo našo dali pozimi, če bo zima bolj mrzla kot letos. Drugače pa ne uporabljamo nobene posebne zaščite. Če pride do borelioze mislim da ti nobena zaščita ne pomaga, ker se te klop lahko sploh ne prime ampak te lahko samo ugrizne in gre naprej, ker smrdiš, reakcija pa ostane.
|
|
RE: kakšno zaščito pred klopi uporabljate? 15.8.2007 20:20:37
|
|
|
|
frufru
|
Cepljenje je primerno za otroke, stare vsaj 1 leto. Te elektronske zadeve so brez kemije, zato sprašujem, če majo kaj haska. Da je nebi brezveze kupovali.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?