sun71 -> prazna posteljica (15.8.2007 13:21:41)
|
Na forumu se oglašam prvič. Pred dobrimi tremi tedni sem po ugotovitvi ginekologinje, da sem noseča ( 1. nosečnost v devetem tednu) brez ploda morala na čiščenje. Na začetku je bil velik šok in jok, nato sem ta dogodek nekako potisnila na stran, s partnerjem sva takoj odšla na dopust (čeprav so mi odsvetovali...). Zdaj, ko sva se vrnila domov, se je ritem ponovno vrnil na stare tirnice. Služba, vsakdanje obveznosti...eni pa meni pa je iz dneva v dan tečje. V službi stalno prikrivanje čustev (ker nihče seveda niti nič ne ve o tem), s prijateljicami ne govorimo več o tem. Stalno se mi poraja misel, če je bila pomota. Berem o splavih in ob tem mi je hudo, saj se sprašujem, če bi morda morala še malo počakati. Morda pa je bil plod še tako majhen, da ga ni videla... Po drugi strani pa, da le pretiravam, da mi naj ne bo hudo, da sem premalo močna, da kompliciram, saj tako nič ni bilo ipd. Upam in želim si, da vse skupaj mine, da čimprej pride dan, ko bova zopet lahko brez predsotkov govorila o najinih otrocih. Ko pomislim na spolni odnos postanem hladna, saj imam občutek da je nekdo vdrl vame in na meni pustil madež.
|
|
|
|