|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesamostojnost
15.8.2007 10:56:10   
Anonimen
Naš 15- mesečnik gre septembra v vrtec in tu nastopi problem. Pri igri je izjemno "nesamostojen". Kadar se igra, vedno vleče za seboj mene, moža ali babico in dedka. Ko mu rečeš, da gre lahko po igračko tudi sam, se začne jokat. Če pridejo k nam na obisk kakšni otroci, se začne jokat takoj, ko mu kateri od njih vzame igračko in že šiba k meni in me vleče stran od njih. Je zelo občutljiv. Ne vem, kako naj ga navadim na malo več samostojnosti, kajti to bi v vrtcu znal biti problem. Tam ne bo mogel vzgojiteljice nonstop vlačit za sabo, pa tudi zase se bo moral znat borit, da ne bo jokal vsakič, ko mu bo kdo samo prst pokazal.

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nesamostojnost
15.8.2007 10:58:27   
srki
Po mojem se bo tam kar hitro privadil in navadil samostojnosti. Naš je star 3 leta, pa včasih še sedaj začne jokat, če mu kdo vzame ljubljeno igračo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2007 10:59:57   
Anonimen
Po mojem se bo tam kar hitro privadil in navadil samostojnosti.

Ja, se strinjam, brez veze da se vnaprej obemenjuješ s tem. Navadil se bo, tako kot vsi.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2007 12:27:58   
Dejča
Mislim, da mu bo vrtec zelo koristil, saj bo videl, da se svet ne vrti le okrog njega in da vsi ne skočijo takoj, ko malo pojoka ali to zahteva. Morda bi ga v tej smeri že zdaj začeli malo navajati in bi kdaj tudi pustili, da nekaj časa joka, če se kdo ne gre z njim igrat - da se vsaj malo navadi. Brez skrbi - zanj bo to boljše.
Se pa skoraj vsak otrok vsaj razjezi, če ne zajoče, če mu vzamejo igračo. To je pri teh letih čisto normalno. Pomembno pa je, da se nauči deliti ali se počasi spopasti s takšnimi situacijami.
Pa srečno uvajanje in čim manj solz!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2007 13:39:26   
Anonimen
Ja, saj jaz mu rečem, ne grem sedaj s tabo, prinesi igračko k meni, pa se bova skupaj igrala in potem je jok. Nato pa gre do atka, babice ali dedka, ki pa plešejo tako kot on igra in smo spet na začetku. Tako,da po eni strani sem prav vesela, da gre v vrtec in se bo naučil, da ne more biti vse tako kot si on zamisli.

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2007 18:27:26   
paris
Malo je razvajen vaš malček, pa se bo že navadil v vrtcu, je kar prav, da otročki vidijo, da niso sami na svetu.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.8.2007 20:40:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: paris

Malo je razvajen vaš malček

Ja, se popolnoma strinjam, čeprav drugi pa vsi pravijo, da je še majhen, da ni razvajen,...user posted image

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.8.2007 22:23:53   
Zamima
mogoče bi moral večkrat v družbo vrstnikov. Če ne prej pa tudi jaz mislim, da mu bo vrtec koristil, verjetno bo najprej jok in stok, potem ga pa domov ne boste dobili, ko se bo zaigral z drugimi otroci user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.8.2007 13:14:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

mogoče bi moral večkrat v družbo vrstnikov. Če ne prej pa tudi jaz mislim, da mu bo vrtec koristil, verjetno bo najprej jok in stok, potem ga pa domov ne boste dobili, ko se bo zaigral z drugimi otroci user posted image

Upam.

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.8.2007 14:03:15   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Upam.

Bo bo. Nas 15 mesecnik je sedaj v vrtcu stiri mesece, pa ga ze komaj spravimo domov.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
16.8.2007 14:37:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.8.2007 15:57:36   
Anonimen
Naš 15- mesečnik gre septembra v vrtec

V 14 dneh boš res bore malo dosegla...

Se bo že v vrtcu naučil deliti igrače, pa še kakšne neumnosti po vrhu. Če se je od moževe sestrične sin naučil, da se lula v WC-ju in ne na prostem, in odvadil da ni kletvica vsaka druga beseda, je upanje tudi še za vašega malčka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.8.2007 21:20:46   
Anonimen
Ne nista v istem stanovanju. Mi smo odzgoraj, oni so pa odspodaj v hiši. Samo sedaj poleti smo veliko zunaj za hišo, oni pa tudi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.8.2007 22:23:32   
Anonimen
smo imeli isti problem, pa je vrtec vse rešil.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.8.2007 22:29:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

smo imeli isti problem, pa je vrtec vse rešil.

Lepo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.8.2007 22:38:41   
Miss Piggy
Mogoče ima le takšno obdobje. Ne se preveč nervirat. Na vrtec se bo pa že navadil - še vsak otrok se je!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.8.2007 23:36:34   
čaki
se bo že navadil v vrtcu, je kar prav, da otročki vidijo, da niso sami na svetu.

točno to

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.8.2007 9:38:49   
Anonimen
Naš ima že štiri leta,pa še vedno ni samostojen pri igri,vedno mora imet družbo zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
17.8.2007 9:42:42   
Maxica
Naš je bil pri 15 mesecih tudi še popolnoma nesamostojen, pri nekako dveh letih ali pa morda kakšen mesec manj, se je pa ful začel sam igrati in se zaposliti z marsičem. Ne prehitevaj, bo že. V vrtcu je pa sploh druga pesem kot doma, tako da ga bodo že znali zaposliti, brez skrbi.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.8.2007 10:55:11   
Zvezdica
Anonimna, tako je bilo pri nas. V vrtcu je bilo nekaj dni hudo (ravno tako je šel s 15 meseci v vrtec), potem pa...DRUGI OTROK.
Zdaj pri treh letih se vse sam zmeni. Razen seveda, če je nerazpoložen potem ne ampak tako je tudi pri odraslih.
Samo mirno in brez panike.

lp

i belive i can fly....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?