Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Uporabnice CAM-ovih vozičkov 14.8.2007 22:32:41
|
|
|
|
mala pikica
|
Saj vem, da bo spet marsikatera vzdihnila, ko bo zagledala še eno temo o vozičkih. Pa vseeno, se mi zdi, da je treba pri vozičkih res dobro premisliti. Navsezadnje niso poceni, sploh če ga imaš namen kupiti za tri leta, torej voziček s košaro, lupinico in športnim delom. Veliko primerjam Cam-ove in Peg Peregove vozičke. Pa me zanima, kako ste zadovoljne tiste, ki imate doma Cam-ov voziček. Za Peg Perego vem, kako je. Bolj me zanimajo vaše izkupnje s Cam-ovimi vozički. Hvala že vnaprej vsem!
|
|
RE: Uporabnice CAM-ovih vozičkov 15.8.2007 3:47:01
|
|
|
|
Erdbeere
|
jest ga mam pa moram reči, da ni bistvene razlike med mojim (camovim) in sosedinim (peg perego) razen v ceni
|
|
|
|
RE: Uporabnice CAM-ovih vozičkov 15.8.2007 12:51:24
|
|
|
|
anjaa
|
naši sosedje imajo cam-ov voziček, ampak nevem kater model skratka tistega z majhnimi koleščki, v kompletu so dobili še košaro za novorojenčka.. podobni so kot peg perego in chicco.. kupili so novega, uporabljajo ga vsega skupaj 8 mesecev ( 3 mesece košaro in nekje 5 mesecev športni del ), pa voziček po zunanjosti izgleda star najmanj 3 leta uporabe blago je že čisto "izgubilo lepo obliko", pa tudi ogrodje je takšen model kot so ga imeli pri peg perego že 5 let nazaj. pa poudarjam da so oni kupili nov voziček. no nevem, mogoče pa ga oni ne znajo čuvat in so zato vse tako hitro znucali mi enako dolgo uporabljamo quinny buzza, pa moj voziček izgleda dobesedno kot nov! blago še vedno takšno kot je bilo prvi dan ko smo ga domov pripeljali, ogrodje ima pa samo eno prasko pa še to sem jst kriva ko sem ga na morju vlačila po enih štorastih stopnicah in sem ga podsala ob eno skalo
|
|
|
|
RE: Uporabnice CAM-ovih vozičkov 16.8.2007 10:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je to da vsak hvali svoj voziček. Ampak mi imamo tudi od Cam in moja prijateljica ravno tako samo da mamo onega z velikimi koleščki ( ne passeggino). In je prou super.Jaz ga uporablljam circa 2 meseca ona pa že 18 mesecev in je skoraj nov. Ravno tak je kot peg perego. Od nje prevleka je kot nova, vsake toliko jo opere ko se zapaca in je kot nov. Vsak ma svoje mnenje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?