ja pravi čudež (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Janja5 -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:26:28)

ne nisem noseča

ampak po treh tednih obiska tete s krvavca joj se jo naješ kot bi celo žlahto s sabo pripeljala je končno odšla in sem prav vesela da bomo danes lahko digi digi dagi :sloncek::sloncek:

joj kolk je men mal treba

drugače pa punce kako se kaj imate danes?

:angel::rozica:

Teya -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:32:35)

super....zdaj pa le veselo na delo....se vama pridruživa (pa ne dobesedno :)-) čez par dni....:bravo:

žlička -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:34:41)

zivjo punce, ja tudi mi veselo da delo in konec meseca cakat :modri::roza:

da bi jih cimprej zagledale, drugace je pa lepo, ker je zunaj soncek

:rozica: za vse vas

saba -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:37:40)

jaz moram še malo počakat pol pa se vam pridružim pri :sloncek::sloncek::sloncek: mislim ne dobesedno, ne bom v vaše spalnice skakala:)-:)-:)-:)-:)-:)-, nič straha

lp
saba

Katjusa -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:48:58)

jaz tud morem zdej mal pocakat k se je sele danes vlilo torej ce bo tak k ponavad ene 4 dni pocakat pol pa spet v nove boje.... tak da nekje v nedeljo-ponedeljek bomo tud ze mi lahko mal potelovadli.... ceprav ne boma doma ker jutri ponoci odpotujema v svico za nekaj dni na dopust k sorodnikom in sej veste tuja postelja tuje stanovanje ni tako veselo kot doma:ups:! sicer pridema pa v cetrtek ze domov in boma lepo doma lovila O!!! se pa veselim da je pred nama nov poskus ker je pac tako da ce ni ni in kar ni za not mora it ven....

Lepo se mejte in veliko telovadite sploh tiste k ste tik po M ostale pa pocakte in potem s polno paro naprej se je moznost da uspe letos tak da treba se je ornk potrudit:)

Lep pozdrav vsem pa veliko moci za :sloncek::)
Katja

Janja5 -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:49:03)

sem se že ustrašla , da bova mogla spalnico povečat če bi kar vse k men na digi dagi prišle :)-:)-:)-:)-

joj me prav trebuh od smeha boli

enci -> ja pravi čudež (18.11.2004 11:57:18)

Janja5 a 3 tedne je bila ta :hudicek: M pri tebi???
Halo, to je p ze mesecni dopust ... pa da ji v sluzbi to dovolijo?? :):):):)

Lp
enci:metulj:

Janja5 -> ja pravi čudež (18.11.2004 12:29:18)

ja zanimivo a ne kolk ma ta gospa dopusta vsak mesec po en teden pa to kar ni dost pol pa še za tri tedne pride kot bi bila na medenih tednih namesto mene :)-:)-

ja umreš od smeha ti povem ampak mi nič ne pokvari dobre volje

:angel:

ery -> ja pravi čudež (18.11.2004 13:07:54)

Joj kako ste vse dobre... Samo digi dagi bi... :)-

Sej jaz tudi-nč panike...
Katjuša tudi midva delava od julija... pa se noče in noče prijeti... Kaj bova naredili? :)

Upam da se bo kmal... Drugač sem pa eno leto starejša od tebe, se pravi 24 let...

Čim večkrat:sloncek::sloncek:....

papa

TARA in MAJ -> ja pravi čudež (18.11.2004 13:11:47)

ja kr lepo se mam dons sm mal več na RR. Glej da boš uživala ko boš digi dagi delala:)-:)-
lp in velik užitkov:sloncek:

Katjusa -> ja pravi čudež (18.11.2004 13:18:24)

Ery, zivjo!!

Kaj bome hmmm? nimam pojma sej bo kmal obupat se ne gre!
Pa si ze bla pri G? Jaz bi mogla juter it pa ne bom sla ker me je M presenetla bom pa danes poklicala da me prenaroci, ker ko sem bla februarja tam ker sem imela cisto mi je reku nej pridem cez pol leta to se pravi da ze tak dva meseca zamujam:) no pac se misla sej bo pa bo pa sem dva meseca odlasala zdej pa ne zdrzim vec in morem it!
Drgac bom pa jst tud kmal 24 januarja mam rd:)

Lepo se mejte punce pa na :modri::roza: cim prej!

Katja

ery -> ja pravi čudež (18.11.2004 14:17:40)

Ojla...Katjuša..

Ginekologa imam naslednji teden v sredo. Me prav zanima kaj bo povedal... :)Sam upam da me :hudicek: ne prehiti, ker ponavadi dobim od 25-27 v mesecu... Naj počaka še tisti dan..

Ali že delaš? Jaz sem trenutno še v pisarni, bom pa kmalu končala...pa sper jutri na RR.
Morm rečt, da sem čisto zasvojena od RR, v službi skoraj nič več ne naredim...;)

Vsaj nekaj me spravlja v dobro voljo..

lep da vsem puncam!:rozica:

Janja5 -> ja pravi čudež (18.11.2004 14:46:39)

drage moje lep dan vam želim jaz grem dam k mojmu možeku da ga mal pocartam

:sloncek::sloncek::sloncek:

Stran: [1]