zorica -> Ne zdržim brez vas ! (14.8.2007 19:03:13)
|
Enostavno mi ne uspe! Saj vem, zadnjič sem bila res na dnu, a sem se pobrala.Pa kaj vse nisem počela za norij v tem kratkem času.Boste rekle, da se mi je utrgalo, a glavno da mi je pomagalo, če ne drugo spet upati. Pa lepo po vrsti.Najprej sem se peljala k svoji res odlični vedeževalki, ki mi je že marsikatero stvar uganila.No nima veze, jaz pač v njo verjamem, še posebej ker me je potolažila in mi povedala da bom zanosila tam okrog novembra, decembra. In potem sva danes šla z mojim dragim k bioenergetiku, ki me je enkrat tudi že pozdravil.V bistvu je šel on, da vidi zakaj so spermiji tak kot so.Saj vem, spet kako kdo vzame.Jaz sem že tako pripravljena vse verjeti, da le nisem depresivna. Ni vedel da jih ma mož premalo, ampak mu je to prvo povedal.Pa ni rekel zakaj je prišel, le da hoče pregled. No in on mu reče da ma premalo živih spermijev, da oni drugi so brez repekov, ki se ne razvijejo zaradi glivičnih obolenj.Par stvari mu je povedal, ki so se ujemale in dobila sva tudi par nasvetov. Aha pa še to, spiva popolnoma napačno.Posteljo imava napačno obrnjeno. In garantiral nama je, da če bova upoštevala njegov nasvet glede spanja in odpravima ta glivična obolenja da bom nekje v 3-5 mesecih ostala noseča. Saj si mislim kaj si mislite, a vse to bom poskusila in bomo videli.Oba z možem sva postala ful optimističana in RES verjameva da nama bo uspelo.
|
|
|
|