reakcija po cepljenju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

tančica -> reakcija po cepljenju (14.8.2007 15:25:49)

Zanima me če so imeli kdaj vaši malčki kakšno reakcijo po cepljenju. Moj 5.mes. je dobil včeraj drugič cepivo (prvič nič težav) in je bil celo pop in zvečer ves jokav, samo po naročju bi bil, se mi je zdel tako vroč (pa nisva merila temp, ker je potem že zaspal).Skratka danes je že boljši vendar se mi še vedno zdi vroč (takoj ko se zbudi greva merit vročino). Kako je bilo kaj pri vas in kako ste reagirale?

tinaaja -> RE: reakcija po cepljenju (14.8.2007 16:29:42)

pri drugem cepljenju je ponavadi reakcija mocnejsa. ce je vroc oz ima vrocino - calpol, ki profilaksa pri cepljenju za di-te-per. mi imam v cetrtek drugo, pa me je ze zdaj groza, ker smo prvic trpeli 5 dni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

saška* -> RE: reakcija po cepljenju (14.8.2007 16:52:41)

Mojo bi najrajši na tri dni nosili cepit...ha ha ha
po prvem cepljenju je večinoma spala in bila dobre volje, skoraj nič joka. Se mi je zdelo, da je malo omamljena. Upam, da bo tudi v drugo tako.

Naja30 -> RE: reakcija po cepljenju (14.8.2007 18:12:31)

Prvič nič, drugič nič, tretjič visoka temperatura (39,4).

PBJ -> RE: reakcija po cepljenju (14.8.2007 22:06:20)

Mis mo stalno imeli povišano temperaturo, pa jok, pa oteklino na mestu cepljenja.
Jaz sem mu  drugič, kar takoj po cepljenju dala calpol.

buša -> RE: reakcija po cepljenju (15.8.2007 7:14:35)

naš je bil prvič čisto vredu ko pa je bil drugič cepljen pa je bil malo tečen in malo bolj jokav,dala sem mu pa eno svečko ,kopala pa ga nisem po cepljenu ne prvič in ne drugič in tudi tretjič ga ne bom[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Marina 1 -> RE: reakcija po cepljenju (15.8.2007 11:58:04)

Moj prvi sin ni imel nobene reakcije po cepljenjih.Sedaj je star 5 let,drugi sin pa je prvo cepljenje prestal le z rahlo vročino,po vseh ostalih cepljenjih pa smo v roku 24 ur pristali v bolnišnici in bili tam 4 dni.Se mu je imunski sistem čist porušo po cepivih.Ampak nič se bat,otroci so različni in vsak drugače odreagira tako da kar pogumno naprej.

LP Marina 1

Maleal -> RE: reakcija po cepljenju (15.8.2007 15:35:13)

Jaz jima vedno dam po cepljenju preventivno Calpol.

Stran: [1]