[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.8.2007 11:51:42)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Lunca1 -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 12:43:50)

za različne omake, npr. morski sadeži z zelenjavo, med drugim tudi paradižnikom




Anonimen -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 12:51:07)

Zamrzujem ga ne.
Največ uporabljam pelate za vse možne omake(tunina, z mletim mesom, z piščancem in zelenjavo, bučke v omaki, v lazanji....), pekoče omake za tortilje, dodam jih v file za enchilade, omaka za na pico, cel paradižnik pa večinoma za solate(paradižnikova, mešana, grška solata...), za oblogo na pici ali bagetkah, občasno pa ga narežem na kolobarje in položim eno rezino paradižnika, rezino mozarele, pa spet paradižnik,pa sir...potresem z baziliko....in za par min, v pečico.
Pasiranega pa za omako za čufte in filane paprike.




sezam -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 15:52:12)

Iz zmrznjenega sem delala sataraš




Nasy -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 17:20:30)

Jaz omakice ali naredim po kozarcih ali pa kr zmiksam paradižnik in dam v skrinjo, potem porabim za golaž ali omako




Enolla -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 18:20:57)

Nikoli.




bamby -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 20:23:58)

Ponavadi ga ne zamrzujem. Če pa sem ga ob preveliki količini vseeno zamrznila, sem ga uporabila v mesni omaki za na makarone.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (14.8.2007 21:18:44)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Jančika_ -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 21:30:26)

Moj tast skuha iz domačega paradižnika odlično mezgo (v bistvu samo spasiran paradižnik, pa malo tiste vode odlije), ki jo natoči v pollitrske steklenice in zapre. Tega pri nas ogromno pojemo, ker jaz obožujem paradižnikove omake na tak ali drugačen način (bučke, tuna...) in za juhe. Njami.




eya -> RE: a zmrzujete? (14.8.2007 22:54:54)

Paradižnika nikoli n ezamrzujem. Itak imamo premalo placa v zamrzovalni omari...




Stran: [1]