G ja ali ne? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Katjusa -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:09:56)

Punce, pozdravljene!!

Nujno rabim eno vase mnenje in sicer jutri sem narocena pri G.... In ker me ta teta iz krvavca zaj..... in se je vceraj v precejsni meri vlila..... danes je za sedaj ni skoraj nic vec kot da je zadni dan sej veste kako to zgleda komaj kej opazno;) in sedaj sem v dilemi a nej grem juter k ginekologu al nej ne grem al kaj nej? k ce ne bom sla mislim da je dober da danes poklicem da me ne bo al kako? pojma nimam celo noc nisem spala k razmisljam o tem kaj nej nardim:zmeden:.....
Sicer sem ze bla pri G tud v casu krvavitve sam takrat je slo za to ali je cista zginla al ni zdej pa grem na pregled oz. zato k se vec k leto dni trudma in da se stvari pomaknejo naprej.... Kaj bi ve naredle a je sla katera ze kdaj na pregled ko je imela M npr. bolj sibko?

Lepo vas prosim za mnenja ceprav se vam mogoce zdi smesno vprasanje men bi se tud zdel sam ko si pa sam na tem je pa tezko se odlocat.... Vsekakor se zavedam da zadnja odlocitev je moja!

Lepo se mejte pa uzivajte!

Lep pozdrav Katja

natja_ -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:13:49)

živjo :miska:

ti kar predlagam, da jo pokličeš, pa je

natja

saba -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:14:47)

Katjuša meni se pa zdi čudno da te je naročila sestra takrat ko imaš M. Mene vedno preden me naroči me vpraša kdaj imam za dobit M. tako da uskladi datum tako, da pridem ko sem čista oz. ko je M. že krepko mimo.

a ti je M. prišla točno?
jaz ne vem, če ti je prišla točno, bi poklicala G. in se prenaročila. Če pa si imela krvavitev kar tako, brez napovedi, potem pa bi šla vseeno.

lp
saba

Katjusa -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:21:51)

Punce hvala!

ne m niti slucajno ni tocna niti nic sploh ne vem ce je M ker zgleda da je bil sam vceraj en ruker danes pa ni vec.... ja sej mene tud ponavadi naroci takrat ko ni M sam zdej pa so mel neki vmes en teden jih baje ni blo in pa se moja mama je klicala da me je narocila.... v glavnem cela kriza..... sicer pa tak delajo popoldne pa bom vidla kako bo stanje pa ce bo vse ok bom sla drgac bom pa poklicala da ne morem:)

lepo se mejte pa lep pozdrav Katja

saba -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:23:50)

katja, če je bla pa krvavitev tako, lahko da imaš lih O.
potem takem jaz na tvojem mestu bi šla, pa naj ti G. pove zakaj ta enodnevna krvavitev.

lp
saba

krena -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:36:03)

jaz sem imela isti problem, pa sem poklicala en dan prej in mi je sestra rekla da ce ko se zbudim ne bo nic naj kar pridem, drugace pa naj poklicem da se bove za drug datum dogovorile!

Pomoje res najbolje da poklices in ti bodo tam povedali!

Janja5 -> G ja ali ne? (18.11.2004 9:38:10)

počakaj do jutri in če je ne bo pojdi če pa bo pa pokliči.
Jaz ponavadi glede na to da imam ful nereden ciklus kar tko naredim pa je.

Sicer sem pa tudi že šla z M pa mi ni nič moj G kompliciral.

Katjusa -> G ja ali ne? (18.11.2004 11:12:23)

Punce res vam hvala za predloge..... Zdaj se je spet vlilo tako da..... bom lepo poklicala da me prenaroci sam upam da bo tokrat mela kak termin prej k cez tri tedne ker je moja M tako nepredvidljiva ji ne gre zaupat niti na dva dni:)-:)-:)-

Lepo se mejte in uzivajte na soncku k jutri bo baje spet dez:)
Lep pozdrav pa se enkrat hvala, zlate ste!!!!
Vsaki en sopek:rozica:!

Katja

Stran: [1]