novalac it prosim za pomoč (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tris -> novalac it prosim za pomoč (14.8.2007 9:51:08)

Moram vas vprašati za izkušnje s tem mlekom novalac it proti zapiranju naša ima 4 mesece in ima še vedno krče prej smo bili na navadnem mleku novalac ker jo je ac1 zapiral nato pa mi po tem mleku ni kakala sama imela je namreč vedno mehko blato ko sem ji pomagala s termometrom vendar sama ga ni odvajala smo bile tudi v bolnišnici za uz trebuha ma je vse ok. Rekli so mi pa naj dam novalac proti zaprtju it in res kaka sama tudi do 4X na dan kakšen krat ma opažam pa da jo ful nazaj zvija kaj naj naredim s temi krčami najraje bi jih nekam poslala.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
Prosim za pomoč?? Aja in še to mleko mu ful bruha-poliva res močno!!!




žigolino -> RE: novalac it prosim za pomoč (14.8.2007 10:04:28)

Podobno je imel moj,pa smo menjali veliko mleka,pa bli v bolnici pri 7 mesecih na preiskavah za alergijo,ker je bilo blato ful smrdljivo.Do devetega meseca je imel krče,potem je bilo boljše,ampak siten čez dan,nespeč ponoči,pa lička suha in rdeča.To je trajalo do dveh let,ko pa smo bili spet na vseh testih in je le na krvi pokazalo rahlo alergijo na kravje mleko.Od maja pije samo riževo mleko,ker je na strogi dijeti nič KM.Sedaj je priden,za 100% se nam je spremenil,ponoči spi kot angelček.
Poizkusi sama ene tri tedne dieto brez KM mogoče bo boljše.Če ima otrok krče pa tak svetujejo,da ne bi pili KM.(pa še to mi tudi sojinega in kozjega ne uživamo)




tris -> RE: novalac it prosim za pomoč (14.8.2007 11:48:25)

Kako misliš dieto in kaj naj ji dam razen mleka za jest jaz jo ne dojim več in je samo na adaptiranem mleku druge hrane pa še nismo probali ma ni alergična na nič za zdaj ker je lepa debela požrešna deklicainima zelo lepo kožo!!!




ally1 -> RE: novalac it prosim za pomoč (14.8.2007 13:44:05)

Jaz sem mu dajala od začetka Novalac IT in ni bilo problemov z njim. Kakal je redno. Še sedaj mu ga kdaj dam, če so slučajno problemi. Ne smeš pa pretiravati z njim in mu ga vedno dajati, ker potem se lahko črevesje preveč razvadi in boš imela kasneje probleme z njegovo prebavo.




Maleal -> RE: novalac it prosim za pomoč (14.8.2007 14:05:11)

Jaz ji dajem čez dan navadni novalac,zvečer pa zadnji dve rundi ac in nima krčev,pa še lepo kaka 2x dnevno.Probaj tako.




žigolino -> RE: novalac it prosim za pomoč (16.8.2007 18:41:41)

Dieta brez KM
lahko daš pregomin od milupe,riževo mleko,sojino mleko.
Moj je tud bil lep debel,pri šestih mesecih je tehtal 10,200kg.
Nočem rečt da je tvoja alergična na KM,samo zarad krčev in kakanja lahko probaš.ČAO




Stran: [1]