|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   katerega G. v MB mi priporočate?
18.11.2004 8:28:58   
Nikita
Pozdravljene!

Sicer sem Celjanka, preseljena v Maribor in ker imam trenutno G. v MB Renato Završnik-Mihič (ki pa je zelo težko dosegljiva, sploh takrat, ko jo najbolj rabiš:grrr:), me zanima če ima katera kakšen predlog za novega G?

:nosecka: še nisem, s fantom pa delava na otrokecu od maja, pa se mi zdi pametno, da če bi menjala, da menjam še zdej, ko še nisem noseča.

hvala punce

lep dan vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.11.2004 9:47:59   
vanja_1
Zdravo!

Jaz ti priporočam Mojco Kopše Berčič. Po novem dela sedaj v Zdravstvenem domu v centru. Je zelo super, razumevajoča, prijazna in ti vse pojasni kar te zanima.

lep dan

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.11.2004 9:57:44   
babylove
Tudi jaz sem bila pri dr. Završnikovi v študentski ambulanti in jo moram pohvalit, je prav fina.

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2004 10:36:51   
Anonimen
Dr. Sabina Ozimič , zdravstveni dom adolfa drolca:bravo:

(odgovor članu Nikita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2004 13:45:59   
pravljica
dr sabina ozimič...

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.11.2004 19:31:34   
ronja5
Dr. Magdalena Božič, zdravstvena postaja Nova vas

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.11.2004 19:35:32   
Anonimen
Hojla!

Jaz ti absolutno predlagam dr. Rosiča iz Ptujskih toplic, ki ga ne bi menjala za nič na svetu. Je ful prijazen in si vzame čas zate. Dela pa seveda preko koncesije, ne privat. Sestra je ful prijazna, sploh je tam vzdušje vedno domače, nič uradnega. Nobenih laboratorijev ali ultrazvoka posebej. G. ti naredi ultrazvok vsakič, ko prideš, ima ga kar poleg postelje. Sestra pa ti vzame kri in urin in pošlje v laboratorij.

Meni je ful všeč. Tja sem poslala že približno 20 prijateljic in znank in vse so ful zadovoljne.

Če te še kaj zanima, piši na privatni mail.

Bye,

Blacky s :duda: (31)

(odgovor članu Nikita)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.11.2004 21:41:37   
petra + zoja
dr. Sabina Ozimič

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.11.2004 22:13:08   
Blink1
Jaz sem tudi pri Renati Završnik Mihič. Z njo sem fuuullll zadovoljna. Celotno nosečnost je ful skrbela zame, vse mi je podrobno razložila in povedala, da se nisem nikoli spraševala kaj bi kaj lahko bilo... Je ful prijazna in za svoje pacientke se zelo zavzame. Vsak mesec mi je naredila UZ, naredila slikico, poslala na vse potrebne preiskave in kadarkoli je imela najmanjši sum, da kaj ni prav, me je poslala na dodatne preiskave. Svetovala mi je glede poroda itd...

Res same lepe besede o njej...tudi Skutica ti lahko pove enako. Poznam še veliko punc, ki me včasih prosijo naj jo vprašam če jih še lahko sprejme...Je ena izmed najboljših G v Mb, kar sem ugotovila tudi pri dr. japlju, ko sem bila na NS. je vprašal kdo je moj G in ko sem mu povedala, jo je zelo hvalil.

Toliko...glede dosegljivosti pa...bodi vztrajna, ker sestra Ljubica je zelo "posesivna" in redko pacientke veže v ordinacijo.

Lp
Nina:sloncek:

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.11.2004 13:48:56   
Blink1
Defenitivno ti ne bo žal:bravo: Vse ki jih poznam in hodijo k njej so ful zadovoljne...:bravo:

pa javi ko boš imela veselo novico...pa čimprej zrihtajta :nosecka:

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?