|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   padec!
13.8.2007 21:46:46   
zala007
moja pikica je danes padla s postelje vendar je bilo njeno razpoloženje isto mkot ponavadi stara je pa 6 mes... sem nekje zasledila da ni tako hudo ker je že tolko stara... a lahko katera pove kej pomirjujočega ali deli z mano izkušnjo???


hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: padec!
13.8.2007 21:49:14   
2.2.
o groza si nočem to predstavljat kako je to zgledalo in kakšen refleks si imela ko si to videlauser posted image .
samo vseeno bi šla jaz na pregled da ni kaj narobe lahko pa pokličeš pa vprašaj

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: padec!
13.8.2007 21:54:32   
Naja30
Ne se bat, nič ni narobe. Taki mali otroci imajo prožne kosti. Če si vidla, da je njeno razpoloženje isto kot prej, potem je vse ok. Če bi se drugače obnašala, bruhala, več spala... potem pa bi morala do zdravnika.
Moja je 1.padla okoli 7m s kavča direkt na glavo in sem se zelo ustrašila. Ampak nič ni bilo hudega. Ko je 2.padla s postelje, sem že bolj umirjeno reagirala.

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: padec!
13.8.2007 21:56:53   
zala007
reakcija je bla zlo huda nism mogla nč kr slabo mi je blo sm mislla da se to sam men dogajaa pol sm pa mal brala pa je ena napisala da so taki padci del otroštva...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: padec!
13.8.2007 22:02:16   
Naja30
Seveda so del otroštva. Pa še koliko bušk bo! user posted image  Naša je zdaj začela (stara je 8m) s foro, da se na postelji iz sedečega položaja vrže na hrbet v ležečega. Ravno danes mi je z glavo priletela na mojo glavo user posted image  Upam, da tega ne bo izvajala tudi na tleh.
Saj ti pravim, če bi vidla, da mala drugače obnaša kot ponavadi, bi pa morala do zdravnika. Sem pa jaz tudi bila 1.čisto fertik od skrbi.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: padec!
13.8.2007 22:02:43   
Anol
Ma če vidiš, da je drugače vredu se ne sekiraj. Jaz sem že veliko pozabila kaj vse je bilo, vem pa da je bil in je še vedno kar naprej pobuškan, ker pač ni pri miru 5 min.
Ti jo sam fino pocarti pa bo, ona je pa verjetno že itak pozabila.

_____________________________

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: padec!
13.8.2007 22:05:34   
lojzika
Naj te malo potolažim, naš se je kar naprej vrtel in vrtel in na koncu postelje je bilo vedno buč. Tako da na koncu sem imela polštre okoli postelje.

Ko je začel plezati je po vsej sili hotel pikirati na glavo direkt s kinderpeta, na srečo je vedno pristal na postelji.

Ko je prvič padel ponoči ne vem kako mu je uspelo priti čez mene sva ga z mojim celo noč gledala, da ja ni kej narobe. Povrhu sva se še kregala kdo je kriv. Naš je nekajkrat padel z posteje v rani mladosti. Veliko smo hodili na slikanje glave, pa ne zaradi tega ampak zaradi drugih problemov in nikoli ni bilo nič narobe. To se hitro zgodi. Ne krivi se da si ti kriva. Jaz sem spraševala ene amice, če se jim je to kdaj zgodilo pa so ene rekle da NE to pa res nikoli. Nekatere so mi povedale da je to čisto običajna stvar.

Poznam eno ki ji je hčerkica padla s povijalne mize 1 meter visoko direkt na ploščice in je sedaj stara 7 let in ni nič narobe. No ne vem mogoče se rezultati še pokažejo

Mogoče tam pri postelji pogrni magari kakšno odejo, ravno tolko da malce ublaži. In verjemi da bo še večkrat padla, predvsem takrat ko po že plezala in stala in hodla in ....

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: padec!
13.8.2007 22:50:44   
solatja
moja user posted image je prvič padla 40 cm direkt na glavo (s postelje) na parket pri ene 9m. ker ji je počla ena mini mini žilica v nosu (za ene pol kaplje krvi), smo šli na urgenco, kjer je niso niti slikali, ker je tisti zdravnik potipal nos in ugotovil, da ni nič zlomljeno. dobili smo navodila, da naj pazimo, če bi bila kaj več zaspana, če bi bruhala, krvavitve, glavoboli (ne sprašuj, kako to ugotoviš pri malem otroku, ker nimam pojma) itd. nič pretesljivega pametnega ni bilo na listu. bilo ji ni popolnoma nič.
naslednjič je padla spet na glavo (tokrat iz zakonske, ki je malo nižja user posted image ) kaka 2 meseca kasneje, ko smo jo učili, da mora iz postelje sestopat zadenjsko (mimogrede: to se ji je tako ukoreninilo, da se sedaj še za 3 cm stopničko obrne nazaj user posted image user posted image ). joka je bilo konec v dobrih 5 min in čez 2 uri je skoraj še enkrat dol padla. se je pa po drugem padcu zgodilo, da se je začela prebujat v joku ponoči in smo jo kak teden dajali k nama spat, ko se je to zgodilo. tako je spet nazaj pridobila občutek varnosti.

no, ta tretjič je padla kake 3 tedne nazaj (pri dobrih 12m) spet iz zakonske postelje, tokrat z zaletom, ampak na glavo in na hrbet hkrati. po 5 min je bilo že vse ok, pač pa postaja nekoliko previdnejša (čeprav se ji še vedno ne da dopovedat, da ne sme vstajat na zakonski postelji).

poanta: moja user posted image je velik avanturist in popolnoma neprevidna (razen za rihverc user posted image user posted image ). s tem sem se sprijaznila in čeprav si srčno želim, da ne bi nikoli več padla iz postelje, mi njena narava te sigurnosti ne daje. nekateri otroci so pač taki. drugi so drugačni in ti zato popolnoma verjamem, da obstajajo mamice, ki takih padcev ne poznajo. pri previdnih otrocih se to praviloma ne more zgoditi.

pa še en nasvet (joj, kako sem se razpisala!!user posted image ): če se to še kdaj zgodi, je najpomembneje, da se ti (in partner) čimprej pomirita. noben vznemirjen človek ne more pomiriti drugega vznemirjenega človeka!! to pravilo velja tako pri otrocih kot tudi odraslih.


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: padec!
13.8.2007 22:59:27   
Mlada mamica
Pa naj še jaz s tabo delim eno izkušnjo!user posted image Mislim,da je bla mala stara nekje pol leta ko je tut prvič padla s postelje na tla(tepih) in se je seveda user posted image !_sama sem bla v šoku(kaj bo pa zaj,kaj naj naredim)ampak sem jo lepo stisnila k sebi ji zraven dala še eno igračko,da se je tudi ona pomirila!Padec s postelje ni enak padcu na ritko!Sem jo bol opazovala,da bi vidla,če so kakšne spremembe pri obnašanju(ampak je bla ista_razigrana)tako da nisem šla k zdravniku!če pa bi bla nemirna,je nebi mogla pomiriti_potem takem pa bi seveda šla k zdravniku na pregled!

_____________________________

Bodi to kar si in ne to kaj si želijo drugi!!!

(odgovor članu zala007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: padec!
14.8.2007 9:43:08   
vanč
Mi smo tudi že doživeli svašata! Pri 6 mesecih padec iz postelje, pri 9 mesecih se je povlekel čez ograjo svoje posteljice in padel direkt na glavo. Pri 1 letu je začel skakati po taveliki postli in največji žur je bil, da se je metal na hrbet. Ko je šel dol iz postelje je pozabil (da ni več na postelji) in se je v polno vrgel na hrbet na parket in to vsaj 3x. Hvala bogu mu nobenkrat ni bilo nič. Prvič sem klicala takoj zdravnico, ki mi je razložila to kar so ti že predhodnice (opazovat otroka), če v 24 urah nima nobenih čudnih znakov je vse o.k!

_____________________________

vanč

(odgovor članu Mlada mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: padec!
14.8.2007 9:52:42   
Anonimen
Nič hudega,to je le začetek,čeprav boste pazili na vse pretege se bodo nezgode zgodile.Padci,udarci,ko se otrok kam zaleti.joj koliko je bilo tega.
Evo,prav pred dvemi dnevi,pa čeprav jih ima štiri leta,se je zgodilo,da si je obuval sandale in še sedaj mi ni jasno,kako mu je uspelo,da se je prevagal
in padel naprej na brado.Pošteno jo je skupil,na bradi ima sedaj krasto.

(odgovor članu vanč)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?