|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Pačenje 16 mesečnemu otroku
18.8.2007 0:48:49   
Allia
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Lej, ne kompliciraj in pač povej naravnost, da te moti, če ji reče buci buci, ... Jaz se s svojim otrokom dosti pogovarjam v pomanjševalnicah, predvsem -  pridi, greva rokice umit, bova ritko previla, .... Pa se mi ne zdi to nič narobe.

Če bi bilo le buci buc in 3x na teden, sem že omenila, da me to ne bi motilo.Je pa to 5x,6x na tedenuser posted image po večkrat na dan, pač skoraj vsakič kadar grem ven oz. kadar jo zagleda.Njena govorica je pa sjdhksjhgkj dksjhflskjdghlkjdhflkdhs.Evo, takauser posted image user posted image user posted image in me moti, ker hčerka vse razume kar se ji reče, le odgovarja v njenem jezikuuser posted image .No, pa saj ni važno, ker se je zdaj malo umaknila in se je od dneva, ko sem to napisala to zgodilo le 2x.Tolko naj ji pa bouser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.8.2007 0:50:42   
Allia
Sem malo pobrkala, pa sem še enkrat prilepila moj odgovoruser posted image

Če bi bilo le buci buc in 3x na teden, sem že omenila, da me to ne bi motilo.Je pa to 5x,6x na teden po večkrat na dan, pač skoraj vsakič kadar grem ven oz. kadar jo zagleda.Njena govorica je pa sjdhksjhgkj dksjhflskjdghlkjdhflkdhs.Evo, taka in me moti, ker hčerka vse razume kar se ji reče, le odgovarja v njenem jeziku .No, pa saj ni važno, ker se je zdaj malo umaknila in se je od dneva, ko sem to napisala to zgodilo le 2x.Tolko naj ji pa bo

(odgovor članu Allia)
Neposredna povezava do sporočila: 27
18.8.2007 12:39:10   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Lej, ne kompliciraj in pač povej naravnost, da te moti, če ji reče buci buci, ... Jaz se s svojim otrokom dosti pogovarjam v pomanjševalnicah, predvsem -  pridi, greva rokice umit, bova ritko previla, .... Pa se mi ne zdi to nič narobe.

Vsi pa bi sedaj radi vzgajali po knjigah, ker so ugotovili, da pomanjševalnice škodijo razvoju otroka in bo pri 30-ih letih še vedno mislil, da ima rokice. Joj, ene pa res komplicirate!   user posted image user posted image user posted image

Se strinjam user posted image  !

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
29.8.2007 2:15:32   
kaycha
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Bom kar kopirala moj odgovor,še pri eni podobni temi:

Absolutno sem proti spakedravčini in pomajnševalnicam.Z otroci sem čisto normalno govorila,kot z odraslimi osebami,prav tako počnemo z vnukom.Enostavno se ne znam pačit in otročje govorit.Zadnjič sem poslušala mojo sestrično,ko je po telefonu z hčerjo govorila,pa ne,da je majhna ampak jih šteje 17 let.Slabo mi je postalo:Čauči,mucica,si se napančkala? Si lačkana?Si kaj popacala?Kako je bilo v diskiču?Si veliko migala z ritiko?Bodi pridkana,počivči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  moja mami je tud mene se pri 17 poklicala po telefonu pa je slo nekak tkole: "Kaj je sefica? se panckas? kajci, lubika, ce bos papala je kruh svez... si se nazurala? ja bogi lubi otrok mors bit zmatran. kr napancki se..."
vcasih bolj, vcasih manj pockuran, ampak men je cist kul, se zdej kdaj na tak nacin kej povprasa, ampak men je vsec, me ne moti. se tut sama z bratom, ki ma 12 let pa je tak mali razvajencek dojenckast, vcasih tko pogovarjam. pa kaj, mu nc ne manjka, pa sam govori cist normalno, ne rece men nazaj ja bom papcu/zapanku/se cicnu. in nikol ni, pa je najmlajsi od 6ih, dost starejsih, in so se vsi vedno tko z njim pogovarjal pa ga vlacil po rokah. pac vcasih te mal zanese pa cist nevede kako tako spustis. ko se pride mal pocartat, ves zmatran ga mas res za bebiko v narocju in pac bleknes. pa tud s tujimi otroki se tko pogovarjam, ker mi je cudn rect leto starmu otroku "a si zaspan, used se, dj roko..." vsaj ton je seveda drugacen, kot ko se z odraslim pogovarjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.9.2007 21:33:18   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: neva6

Bom kar kopirala moj odgovor,še pri eni podobni temi:

Absolutno sem proti spakedravčini in pomajnševalnicam.Z otroci sem čisto normalno govorila,kot z odraslimi osebami,prav tako počnemo z vnukom.Enostavno se ne znam pačit in otročje govorit.Zadnjič sem poslušala mojo sestrično,ko je po telefonu z hčerjo govorila,pa ne,da je majhna ampak jih šteje 17 let.Slabo mi je postalo:Čauči,mucica,si se napančkala? Si lačkana?Si kaj popacala?Kako je bilo v diskiču?Si veliko migala z ritiko?Bodi pridkana,počivči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haha neva si me nasmejala.

Ja pri nas je tako, vsi zelo lepo govorimo s tamalo, in se zelo pozna če mene prašate. Stara je 19 mesecev in že lepo kumunicira z nami.
Sračka mi ga tast, ki se izmed vseh najbol pači. Recimo da je lepa lepa punčka on reče" te, te , punika.". Zdaj ga opozarjam da naj se lepo pogovarja z njo ker ga še težje razume če se pači. No me kr uboga, včasih mu uide kaka grda beseda ampak hvala bogu še ni v fazi ko bi tudi te pobrala.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
11.9.2007 9:34:17   
srki
Še noben otrok, ko je odrasel, ni govoril, ko je npr. prišel v šolo, da bo papal, ampak je rekel normalno, da bo jedel. Tudi to prerastejo, četudi se starši z njim tako pogovarjajo.

Če moj otrok govori narečje, kot ga govorimo mi, me pa sploh ne moti, ker pač odrašča v takem okolju. In ni me sram, da govorim narečni jezikuser posted image .

(odgovor članu Micy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!