Dermatolog! (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


nina -> Dermatolog! (13.8.2007 14:43:52)

Naš Žiga se je rodil s hemangiomom (znamenje) na nogici (živo rdeče barve) v velikosti 3x4 cm. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Pediatrinja mi bo naslednji mesec napisala napotnico za dermatologa, kajti Žiga je stra še ne 2 meseca, ker mi pri njem priporoča pregled zaradi že omenjenega hemangioma.

Sedaj pa me zanima ali je tudi od vaših malčkov kdo imel hemangiom, ali je izginil  in katerega dermatologa mi priporočate?

Hvala za odgovore!!

In lep ponedeljkov popoldan!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nina




simona76 -> RE: Dermatolog! (13.8.2007 16:17:59)

Tudi moja Špela ima takšno znamenje, na rami. Veliko je nekje 1,5x1,5. Malo ji je zraslo, drugače pa raste skupaj z njo. Pediatrinja je rekla, da me ne bo poslala dermatologu, ker bi tam tako samo opazovali in da to izgine ali pa obledi in je na takšnem mestu, kjer je ne moti. Po pogovoru z nekaterimi mamicami sem dobila informacijo, da to v večini primerov res izgine. Če ne, bomo pa videli...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




melanija -> RE: Dermatolog! (13.8.2007 21:34:29)

Moji ta mali hčerki je tako znamenje zginilo. Meni pa je od rojstva ostalo pa imam precej veliko čez celo ramo, spredaj (tam kjer se dojka začne) pa zadaj na rami in na roki. so mi pa svetovali lasersko ostranitev, pa se s tem nisem strinjala, ker se ne veča in se ne spreminja in če sem do sedaj (28) let  s tem živela bom pa še naprej.
Jaz bi raje pustila na meru in samo opazovala, ob spremembi pa pregled.




vanč -> RE: Dermatolog! (14.8.2007 9:52:06)

Moji nečakinji je postopoma bledel in popolnoma izginil mislim da okrog 3 leta.




Stran: [1]