KBM -> Vici (13.8.2007 14:15:16)
|
Družinski prepir Mož in žena se hudo prepirata. Po stanovanju že letijo kosi pohištva. Naenkrat žena pograbi velik kristalni pepelnik in moža z vso močjo udari po glavi, nakar on začne močno krvaveti. Zaprepadena žena odhiti po škatlo s prvo pomočjo in mu razkuži ter obveže rano. Ko ga tako oskrbi, ga poboža in mu nežno zašepeta: "O dragi, le kaj bi ti brez mene..." Nemogoč mož "Alenka, slišala sem, da si zapustila moža. Kako to?" "Z menoj je ravnal tako kot s psom!" "Ni mogoče! Kaj pa je delal s teboj?" "Zahteval je, da sem mu zvesta" Vsak nekaj novega Na modni reviji. Žena se obrne k možu in mu reče: Ko vidim tako lepo oblečene manekenke si takoj zaželim novo obleko." "Jaz pa novo ženo." Stopnje v zakonu V zakonski zvezi vedno nastopijo tri stopnje, in sicer: Na začetku: On govori, ona ga posluša Po poroki: Ona govori, on jo posluša Po določenem času: Oba govorita, sosedje poslušajo. Kako se rešite žene? Se je vaša žena zredila med prazniki? Če se je,jo vzpodbujajte k hoji in sicer naj naredi 3km. Zjutraj in nato isto razdaljo še zvečer. Do konca tedna bo BABA ŽE 42 km vstran!!!! Poročni list Kateri moški je največji optimist na svetu? Tisti, ki vsakih pet let pogleda v poročni list, če mu je že potekel. Najglasnejša Trije možje se pogovarjajo kako se njihove žene oglašajo ob orgazmu. Pravi pravi: Moja kriči tako naglas, da jo vsi sosednje slišijo. Drugi: Moja vpije tako glasno, da se je sliši po celem bloku. Tretji: Sigurno je moja najglasnejša, ko ji prihaja je tako glasna, da je v gostilno slišim! Valentinovo Žena sreča moža za Valentinovo s šopkom rož v roki in ga vsa nasmejana vpraša: "Dragi, te rože so zame?" Mož odgovori: "Kje pa, te so za tajnico." Žena vzroji:" Prasec, njej rože, meni pa ****!" Mož hladnokrvno odvrne: "Menjaš?"
|
|
|
|