mojsoncek -> RE: Kako pogosto so bolni vaši otroci? (13.8.2007 13:26:54)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattka Sprašujem v bistvu zato, ker tamala do enega leta, dokler ni šla v vrtec, ni bila nikoli bolna razen kakšen zamašen nos, zdaj, ko je v vrtcu pa je groza. Pri nas je prav tako. Se je tudi ze zgodilo, da je bil en teden v vrtcu in en teden doma, pa en teden v vrtcu, pa en teden doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] . Se mi pa zdi, da je dosti tudi na psiholoski osnovi. No, vsaj pri nasemu. Nikoli ni nic drugega kot kaksne dva dni povisane temperature in doma veselo nori (samo enkrat se je zgodilo, da je bil bolan, ker je kasiral uro infekt). Enkrat je bilo tudi tako, da so me klicali iz vrtca, da ga pridem iskat, ker ima vrocino (38,5), no ko smo prisli domov in se celo popoldne in vecer ne doha ne sluha o vrocini (da ne govorim o njegovem razpolozenju). Pediatrinja pa vedno pravi, da naj bomo kar cel teden doma. Pa se to je rekla, da se ponavadi to vlece od 3 do 6 mesecev. No, s prejsnjim tednom, po enem tednu bolniske, se je njegov "sprejem" vrtca spremenil. Ko ga pridemo iskat, ga je treba ene 10 minut pocakat, da se neha igrat, ker je drugace dretje, zjutraj me pa sam pelje v igralnico s tem da me prime za roko in mi potem pokaze kaksno igraco. In upam, da se bodo s tem tudi bolniske v prihodnje zmanjsale.
|
|
|
|