|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vloga za znižano plačilo-spet
13.8.2007 9:45:03   
anitaz
Ali moram k vlogi predložiti izpisek zadnjih treh plač ali je dovolj, če dam odločbo od dohodnine? A moram dati odločbo iz leta 2005 ali tole letošnjo?

Pa še nekaj: kaj moram predložiti, da izkazuje samohranilstvo?

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vloga za znižano plačilo-spet
13.8.2007 9:46:32   
Anonimen
nobenih plač sdamo odločbo od 2005
o samohranilstvu pa nimam pojma

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 13:00:23   
miaxxx
Jaz v letu 2005 nisem bila zaposlena celih 12 mesecev, zato sem mogla predložiti zadnje tri bruto plače. Če si bila v letu 2005 zaposlena celo leto, potem tega ne daješ. Za 2005 daješ podatke v primeru, ko otroka vpisuješ prvič v vrtec, oz. bo šel v vrtec v tem letu (v našem primeru septembra).

Upam, da sem ti pomagala. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 13:04:46   
Anonimen
Za samohranilstvo pa rabiš potrdilo o preživnini, katero ti oče plačuje za otroka!user posted image

(odgovor članu miaxxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.8.2007 13:18:31   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: miaxxx

Jaz v letu 2005 nisem bila zaposlena celih 12 mesecev, zato sem mogla predložiti zadnje tri bruto plače. Če si bila v letu 2005 zaposlena celo leto, potem tega ne daješ. Za 2005 daješ podatke v primeru, ko otroka vpisuješ prvič v vrtec, oz. bo šel v vrtec v tem letu (v našem primeru septembra).

Upam, da sem ti pomagala. Lp

Sem zaposlena že nekaj let, v vrtcu je pa tudi že eno leto. Dam potem letošnjo dohodnino?

(odgovor članu miaxxx)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.8.2007 13:36:29   
Antigona
Pa sej zdej ti ni treba oddat nove vloge za znižanje, razen če boš šele zdej dala zaradi spremembe (samohranilstvo). Novo vlogo je treba oddat šele mislim da decembra...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.8.2007 13:37:38   
Antigona
Pa tud dohodnino za leto 2006 se odda šele takrat (ne spomnim se a je konec novembra al je december)

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.8.2007 13:51:49   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Pa sej zdej ti ni treba oddat nove vloge za znižanje, razen če boš šele zdej dala zaradi spremembe (samohranilstvo). Novo vlogo je treba oddat šele mislim da decembra...

Zato ja....

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?