Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 9:46:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nobenih plač sdamo odločbo od 2005 o samohranilstvu pa nimam pojma
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:00:23
|
|
|
|
miaxxx
|
Jaz v letu 2005 nisem bila zaposlena celih 12 mesecev, zato sem mogla predložiti zadnje tri bruto plače. Če si bila v letu 2005 zaposlena celo leto, potem tega ne daješ. Za 2005 daješ podatke v primeru, ko otroka vpisuješ prvič v vrtec, oz. bo šel v vrtec v tem letu (v našem primeru septembra). Upam, da sem ti pomagala. Lp
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:04:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Za samohranilstvo pa rabiš potrdilo o preživnini, katero ti oče plačuje za otroka!
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:18:31
|
|
|
|
anitaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: miaxxx Jaz v letu 2005 nisem bila zaposlena celih 12 mesecev, zato sem mogla predložiti zadnje tri bruto plače. Če si bila v letu 2005 zaposlena celo leto, potem tega ne daješ. Za 2005 daješ podatke v primeru, ko otroka vpisuješ prvič v vrtec, oz. bo šel v vrtec v tem letu (v našem primeru septembra). Upam, da sem ti pomagala. Lp Sem zaposlena že nekaj let, v vrtcu je pa tudi že eno leto. Dam potem letošnjo dohodnino?
|
|
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:36:29
|
|
|
|
Antigona
|
Pa sej zdej ti ni treba oddat nove vloge za znižanje, razen če boš šele zdej dala zaradi spremembe (samohranilstvo). Novo vlogo je treba oddat šele mislim da decembra...
|
|
RE: Vloga za znižano plačilo-spet 13.8.2007 13:37:38
|
|
|
|
Antigona
|
Pa tud dohodnino za leto 2006 se odda šele takrat (ne spomnim se a je konec novembra al je december)
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?