ninca -> verzi (17.11.2004 19:22:10)
|
hmmmmm...npr.: 9nebesa Zdaj si mlada in vesela, zdaj ti rožice cveto, a pomisli draga ___(ime)___, da vse to minilo bo. (tole sem dobila od mami 9nebesa pa zraven je bil bled (jezero+otok+grad)) 9nebesa Veselje iz nebes, višin in Sreče iz dna globin Pošiljam ti v spomin. Ohrani naj se večno Mladostni tvoj obraz In večkrat zdaj se spomni Na minuli lepi čas. (če prebereš prve črke (začetne - V SPOMIN) dobiš eno "lepo frazo" ;)) 9nebesa (ta je mal čudna :zmeden: ampak ti jo vseen napišem 8)) Čolnič življenja naj mirno ti plava, v sreči veselju naj gre ti korak... 9nebesa Ne hodi za srečo, ker sreča je laž, edino v nesreči srečo spoznaš! 9nebesa Zapisuj žalitve v pesek, dobrote v marmor (to je men ati napisal pa laboda zraven narisal 9nebesa) 9nebesa (tole sem dobila od mame 9nebesa) ___(ime)___ v spomin! Najlepši kraj, slovenska domovina, to bodi radost ti edina, in ko vse te zapusti, tolaži se saj si slovenska hči. 9nebesa (ta mi tut ni preveč všeč...:zmeden: ) Ko je človek mlad, misli da je vse lepo. Ko bi vedno le tako bilo. 9nebesa Naj bo tvoje življenje posuto s cvetjem. 9nebesa (ni glih primerna za hčerko ampak...:zmeden2: ) Bodi poštena, dokler si mlada, ljubi svoj narod, uči se rada, starše ubogaj kar ti vele, da boš imela mirno srce. 9nebesa Skromnost je lepa čednost! 9nebesa Kaj zlati gradovi, kaj kupi zlata?! Le srce pošteno, to nekaj velja. 9nebesa Nobeno dvigalo nas ne popelje k sreči. Potruditi se moramo po stopnicah. upam, da ti je blo kaj v pomoč, če pa še kaj najdem pa napišem!!! :sloncek:
|
|
|
|