Preventivni pregled (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

martita -> Preventivni pregled (17.11.2004 16:31:06)

Pozdravljene,

zanima me kolk od vas je imelo preventivni pregled pri G preden ste začele delat na :duda:.
Jaz sem imela v avgustu redni 3-letni pregled za bris, ni mi pa pogledala nič drugega. Ker se do sedaj ni še nič prijelo, me že malo stiska in delam vse sorte črnih scenarijev. :( :zmeden:

Pozdravček,
Martita :muca:

enci -> Preventivni pregled (17.11.2004 16:41:56)

Pri meni je bilo tako, da sem ravno imela pregled, sem pa ze prej nehala s KT, pa sem ji samo rekl, da jih ne rabim vec.
Mislim pa, da te na kake dodatne teste in preglede poslje sele po 1 letu neuspehov ... vsaj pri meni je bilo tako.
Upam pa, d ti rata brez dodatnih pregledov!

lp
enci:metulj:

rea -> Preventivni pregled (17.11.2004 21:13:42)

Hoj!

Jaz sem tudi imela 2 meseca nazaj redni pregled. Ko sem ginekologu omenila, da bova začela delat na baby-ju, mi je naredil še UZ. Vse je bilo OK, in to je to.

Verjamem, da se ti že vleče čas od avgusta in se ti zdi cela večnost, vendar pomisli- še pol leta ni minilo- ni panike, boš vidla, da boš kmalu :nosecka:.
Pridno:sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo!!!

Srečno,

Tejka

saba -> Preventivni pregled (18.11.2004 9:11:45)

martita

jaz sem šla na pregled, ko sva se z možem odločila za otroka. Pa sem to omenila tudi G. da bova z možem na otroku resno začela delat in tako me je pregledal in naredil tudi vaginalni ultrazvok, vse je bilo o.k., pa mi je tifol omenil, da ga naj začnem piti in v karton na veliko napisal, da sva na otroku začela delat.

lp
saba

martita -> Preventivni pregled (18.11.2004 14:58:52)

Hvala za odgovore!

Ful sem slabe volje danes....cela štala v službi...uf....

:(

Stran: [1]