Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Samo v lupinici je privezan, z razlogom v smeri, obratni od vožnje. Tudi v košari Navetta ga lahko privežeš (njega in košaro), če dokupiš Kit Auto Navetta. Samo to sem želela povedati.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:48:10
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Sem tudi napisala, da marsikdo narobe razume in misli, da daš samo košaro v avto in greš. Teh ljudi jaz ne razumem.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:48:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina V vozek, pa pešačit Pa te na prehodu zbijejo. Če pa ne, pa ko prideš domov ti cegel s strehe pade na glavo.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:48:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Samo v lupinici je privezan, z razlogom v smeri, obratni od vožnje. Tudi v košari Navetta ga lahko privežeš (njega in košaro), če dokupiš Kit Auto Navetta. Samo to sem želela povedati. Ja, tega pa nisem vedela.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:49:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Če pa ne, pa ko prideš domov ti cegel s strehe pade na glavo. Al greš pa dojit, pa ti luster pade na glavo.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:49:11
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Tudi v košari Navetta ga lahko privežeš (njega in košaro), če dokupiš Kit Auto Navetta. Samo to sem želela povedati. Pa to košaro potem uporabljaš za na voziček?
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:50:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Če pa ne, pa ko prideš domov ti cegel s strehe pade na glavo. Al greš pa dojit, pa ti luster pade na glavo. Ok, če pade tebi in ne ta malemu
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:52:14
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh Če pa že tako gledamo, da se nam bo nekdo takoj zaletel v rit, potem je najbolje, da rodim doma pa se ne bo treba nikamor prevažat A potem se tudi sama ne zavetuješ v avtu ali ostajaš kar doma in kolesariš? Ne štekam Sem hotla povedat, da ne razmišlajm o tem kako se bo nekdo zaletel vame. Ni to moja prva misel ko sedem v avto. Vem, da so norci na cesti in poizkušam biti previdna. Če ne poznam ceste bom raje peljala malo bolj počasi, bom vožnjo vsekakor prilagodila. Brez privezovanja se pa tudi po domači ulici ne peljem.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:53:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: tianna Sem tudi napisala, da marsikdo narobe razume in misli, da daš samo košaro v avto in greš. Teh ljudi jaz ne razumem. Tudi jaz jih ne razumem, saj zato je pa prav, da se pove, da obstaja tudi ta možnost. Zase vem, da bom vozila v lupinici. Res pa je tudi, da v začetku ne bomo delali nekih kilometrov. Imam pa kupljeno tudi tisto za Navetto (za vsak slučaj).
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: tianna Tudi v košari Navetta ga lahko privežeš (njega in košaro), če dokupiš Kit Auto Navetta. Samo to sem želela povedati. Pa to košaro potem uporabljaš za na voziček? Ja, to je ta košara za na voziček. Kupila sem Modular system top.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:59:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Modular system top. U, to pa čist vesoljsko zveni
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 19:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
To je to kar sem dokupila. Nisem pa rekla, da bom v njej pripeljala iz P! Avto komplet S pomočjo tega kompleta je košara Navetta pripravljena za prevoz dojenčka v avtu. Košara je odobrena po normativih za otroške avtosedeže razreda 0 (do 9kg). Ima opravljen test ECE R44/04.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:00:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Tega jaz niti narihtati ne bi znala.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Avto komplet S pomočjo tega kompleta je košara Navetta pripravljena za prevoz dojenčka v avtu. Košara je odobrena po normativih za otroške avtosedeže razreda 0 (do 9kg). Ima opravljen test ECE R44/04. Tole pa je kopirano iz strani AMZS: Otroški sedeži morajo biti homologirani po ECE standardu št. 44. Do lani je veljal standard ECE-R44/03, od lani pa velja standard ECE-R44/04. Velike razlike med standardoma ni, saj se niso spremenile varnostne zahteve, temveč novi standard 44/04 na novo predpisuje le (pogostejše) preverjanje kakovosti izdelave sedežev. Tako sedežem zgolj zaradi tega, ker so homologirani po standardu 44/04, ni treba izpolnjevati prav nič strožjih varnostnih predpisov.
< Sporočilo je popravil tianna -- 12.8.2007 20:08:31 >
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Modular system top. U, to pa čist vesoljsko zveni Ja ma sam zveni, zgleda pa ne.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
tiana koliko si pa dala za to? Jaz imam tudi tako Nevetto, pa se mi ne zdi ravno poceni varianta še te pasove dokupiti. PA da je potem niti ne bom uporabljala.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:05:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh tiana koliko si pa dala za to? Jaz imam tudi tako Nevetto, pa se mi ne zdi ravno poceni varianta še te pasove dokupiti. PA da je potem niti ne bom uporabljala. 35€ Saj je verjetno tudi jaz ne bom uporabljala. V MŠ v Postojni nam je pač una babica svetovala, da če že imamo možnost, naj peljemo v košari. Pa sem kar kupila ta dodatek. Šele potem košaro. Ni to mišljeno, da non stop prevažaš v tem. Šlo se je le za odhod iz porodnišnice.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam tudi tako Nevetto, pa se mi ne zdi ravno poceni varianta še te pasove dokupiti. PA da je potem niti ne bom uporabljala. Ah, ti kar kupi, za otroke vse, enkrat bo že prav prišlo.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Jaz imam tudi tako Nevetto, pa se mi ne zdi ravno poceni varianta še te pasove dokupiti. PA da je potem niti ne bom uporabljala. Ah, ti kar kupi, za otroke vse, enkrat bo že prav prišlo. saj bi mi pri ta starejšem že zdaj prav prišlo, ko ima svoje finte in se začne po tleh metat, če mu ne ugodim
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:18:38
|
|
|
|
LINA31
|
Jaz mislim, da je kar prav, da se ga da v avtosedež/lupoinico. V materinski šoli so nas opozorili, da se pogostokra zgodi, da imajo policisti kontrolo na avtobusni blizu porodnišnice in lahko fino kazen faseš.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:22:55
|
|
|
|
Anonimen
|
V materinski šoli so nas opozorili, da se pogostokra zgodi, da imajo policisti kontrolo na avtobusni blizu porodnišnice in lahko fino kazen faseš. a da so vas na to opozorili. Jeb... ti kazen, če za otrokovo varnost ne poskrbiš, lahko fašeš še kaj več.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
kontrolo na avtobusni blizu porodnišnice in lahko fino kazen faseš. Saj ne gre za kazen, za varnost gre.
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: al bina Saj ne gre za kazen, za varnost gre.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.8.2007 20:51:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Domov iz porodnišnice (košara ali lupinica) 12.8.2007 20:54:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija ha, ha tianna... to je bilo še bolj predrzno vprašanje od tega, če je splav boljša rešitev. Te bodo babe v kurniku raztrgale Sej sploh ni važn, če si dala zraven razlago važn, da si napisala "mehka košara" To pa si malo pomešala al površno prebrala. Jaz ves čas govorim o KOŠARI NAVETTA (ta trdi, druge ni ) in o dodatku Kit Auto za Navetto ne pa za kakšno mehko košaro.
< Sporočilo je popravil tianna -- 12.8.2007 20:57:59 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 30 dejstev o nosečnostiNosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?