|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako bi reagirale
13.8.2007 14:04:51   
Pajaca
Sam, da ne boš komu povedala da veš, pa da ne boš kdaj rekla da si vedla, ker pol boš spet **** izpadla, ker si vedla pa nisi povedala.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.8.2007 16:38:22   
Slončica
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77

če bi karkoli rada naredila, potem mu pošlji anonimno pismo s konkretnimi argumenti in dejstvi in boš vidla kako in kaj, pa pripiš, naj da na znanje in da naj sam preveri kako in kaj...

A si že slišala da je to poseg v zasebnostuser posted image
Kaj pa če mata tako zmenjeno pač bolj na free vse skup?To pa ni nobena pomislila,sicer pa če boš mešala boš usrana..

(odgovor članu jagoda77)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.8.2007 17:14:44   
Anonimen
Ali sploh veste katera je odprla to temo? Tista, ki ima doma toliko problemov, da jih bo lahko dolgo reševala, če jih bo hotela. Samo zakaj, če je lažje govoriti o drugih in se delati lepo.user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.8.2007 18:41:15   
Temari
Ja pa kaj je zdaj to??? Ženska vas je lepo nekaj vprašala, ve pa takoj v napad na njo. Ma boli me, kakšne probleme ima ona doma. Ali ima to kakšno vezo s tem, da njena soseda svira z drugim? Jao bože!!! Pa kaj vam je ženske (in moški)??? Samo res, kaj nihče več ne more nekaj vprašati brez da bi začele brusiti zobe? Se mi zdi, da je zabijanje postalo nacionalni šport rr-ja. Prav zlobne komentarje dajete. Še posebej tale anonimna - če že znaš sukati jezik, potem se vsaj ne skrivaj za anonimnostjo. Potem se pa sprašujete, zakaj folk konstantno odhaja iz foruma... user posted image sem jezna...

In moj odgovor na originalno vprašanje: ne, ne bi povedala. Ni moja stvar in naj se sama zmenita kakor jima paše.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.8.2007 19:00:32   
Anonimen
Ne bi povedala, bi pa želela, če bi me moj partner varal, da mi to nekdo pove.In to zato, da mi ne bi predolgo nabijal rogove.

(odgovor članu Temari)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
13.8.2007 22:04:02   
Anonimen
Poznam jaz tudi eno tako,ki ima doma tolko problemov,da ven ne vidi pa rešuje sosedove.Mogoče pa čaka,da bo soseda nekoč rešila njene.

hehehe.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
13.8.2007 22:11:43   
alpeli
Mislim,da je dobro ,da se vsak zase briga,bo najmanj škode narjene.

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.8.2007 23:57:09   
karmy
boljše da se ne spuščaš v druge probleme... ma tudi če ma otroka z drugim ...ko tebe briga... živi za svoje probleme, ne za probleme drugih... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
14.8.2007 0:06:47   
hrabra miška
Ja,manj veš,boljše je. Pusti,naj sama dva rešita.Mogoče pa ve,pa se dela da ne veuser posted image

Pazite na svoje otročke kot na zaklad.
Vsak je drugačen,vsak je edinstven.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
14.8.2007 2:12:58   
sinity
jz sm skos pravla da kar ne veš ne boli.... (bi pa vseen hotla vedet)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hrabra miška)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.8.2007 9:25:59   
jagoda77
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

A si že slišala da je to poseg v zasebnostuser posted image
Kaj pa če mata tako zmenjeno pač bolj na free vse skup?To pa ni nobena pomislila,sicer pa če boš mešala boš usrana..

Torej, če sta na free zmenjena, tko ne bo nobene škode.

Jaz vem, da bi hotla vedet, pa če ne drugega, vzameš tako informacijo na znanje, pa jo sam preveriš, sej kdo je pa rekel, da mora človek to takoj verjet in konc naredit, samo si pač malo bolj previden.

Sama sem bila enkrat v podobni situaciji, sem dobila nek namig konkreten, sem pač vzela na znanje, preverila na lastno pest in videla, da mi je oseba samo hotela škodovat in kaj... pač življenje gre dalje... user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.8.2007 9:46:47   
modrooka
Ja pa kaj je zdaj to??? Ženska vas je lepo nekaj vprašala, ve pa takoj v napad na njo. Ma boli me, kakšne probleme ima ona doma. Ali ima to kakšno vezo s tem, da njena soseda svira z drugim? Jao bože!!! Pa kaj vam je ženske (in moški)??? Samo res, kaj nihče več ne more nekaj vprašati brez da bi začele brusiti zobe? Se mi zdi, da je zabijanje postalo nacionalni šport rr-ja. Prav zlobne komentarje dajete. Še posebej tale anonimna - če že znaš sukati jezik, potem se vsaj ne skrivaj za anonimnostjo. Potem se pa sprašujete, zakaj folk konstantno odhaja iz foruma... sem jezna...

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil modrooka -- 14.8.2007 9:55:35 >

Lep dan!

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.8.2007 9:50:27   
Felicity
Na tvojem mestu se ne bi vmešavala.

Če ne veš ne boli, ali nekako takouser posted image

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.8.2007 10:42:48   
Anonimen
Če je tvoj zelo dober prijatelj, mu namigni. Jst od svojih prijatelj pričakujem, da mi povejo, če kaj izvejo... Tudi jst bi povedala, ampak res samo najboljšim prijateljcam. Zakaj? Ker jih imam rada in mi ni vseeno za njih!

Če je samo sosed, pusti stvari pri miru!

(odgovor članu Felicity)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
16.8.2007 21:59:04   
Anonimen
sosedovi-res jih je bolje pustiti pri miru. Še ko jih pustiš, najdejo kaj da te sekirajo.

(odgovor članu FORZA)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
16.8.2007 22:00:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Če je tvoj zelo dober prijatelj, mu namigni. Jst od svojih prijatelj pričakujem, da mi povejo, če kaj izvejo... Tudi jst bi povedala, ampak res samo najboljšim prijateljcam. Zakaj? Ker jih imam rada in mi ni vseeno za njih!

Če je samo sosed, pusti stvari pri miru!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?