kje je trebušček? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> kje je trebušček? (12.8.2007 13:18:59)

Pozdravljene!
Noseča sem 15 tednov in ker sem bolj drobna se mi je že od 12. tedna naprej kar dobro poznal trebušček. Zadnje čase je bil že prav velik in napet, da sem se že spraševala kaj šele bo. In zdaj nekaj dni ga kar ni, kar splahnel je, ali pa se mi samo zdi!!? 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (12.8.2007 13:29:15)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

lunca2 -> RE: kje je trebušček? (12.8.2007 15:55:34)

Kot pravi nalinRR.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  Meni se je začelo poznati šele od 4 meseca dalje.

lotty4 -> RE: kje je trebušček? (12.8.2007 19:04:53)

Ojla

Brez panike, sem v devetnajstem tednu, pa imam tako zelo malo trebuščka, da ljudje sploh ne pogruntajo da sva dva. Ampak, ker je na UZ vse ok, pol se čist strinjam z velikostjo trebuščka, bova prišparalipri nosečniških oblačilih, se strinjaš?

Lanchy -> RE: kje je trebušček? (12.8.2007 19:25:47)

Se ena tukaj, ki se ji trebuscek se ne pozna, sem v 16. tednu in po eni strani sem kar zadovoljna, da je tako, saj tako kot pravijo moje prijateljice, ki so ze iskusile nosecnost, imas na koncu ze trebuscka cez glavo....MI kar pase, da se vsak ne obdregne vame in sprasuje ce pricakujemo....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Ketrin24 -> RE: kje je trebušček? (12.8.2007 19:52:08)

Helo!

Jaz sem v 17 t, in imam že tako velik trebuh, da se sprašujem, če se  niso na NS in pri ginekologu zmotili in sem mogoče noseča že kak mesec več. Vsak dan sem bolj napihnjena in trebuh mi je začel otrdevati.

Ayo -> RE: kje je trebušček? (13.8.2007 9:34:53)

Meni se je zacel poznati sele tam nekje pri 19/20t.
Sem tudi bolj suhe in visoke postave in imam kar nekaj znank in prijateljic enake konstrukcije, pri katerih je bilo isto...

LP

Shana banana -> RE: kje je trebušček? (13.8.2007 16:45:40)

Še ena brez trebuščka. Sem v 15. tednu in šef me je že vprašal, če ga nisem slučajno potegnila za nos. Imam pa znanko, ki je v 17. tednu, je pa že vsa nesrečna ker je toliko denarja že porabila za nove obleke. Meni je všeč, da se mi še nič ne pozna (le če ležim na hrbtu, se majhna izboklinica naredi), ker trenutno res nimam denarja še za nove obleke. Že s selitvijo je preveč stroškov.

pozdravček

Stran: [1]