Čudne bolečine (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Yasmina -> Čudne bolečine (17.11.2004 15:15:53)

Pozdravljene! Nujno potrebujem kako spodbudno besedo. Namreč zadnje čase doživljam neke čudne bolečine in sicer v kosteh. Vsaj meni se tako zdi. Mogoče pa me bolijo mišice. Začelo pa se je z rastjo mojega trebuščka in hitro naraščujočimi kg :ups:. Boli pa me ko vstanem spodaj, nekje kjer je sramna kost. Potem se malo razhodim pa je v redu. Ampak se pa bolečina skoz ponavlja. Potem pa me še med spanjem začnejo boleti kolki. Spim namreč na trdem jogiju in vedno na boku ali desnem ali pa levem. Tako da se včasih kar zbudim od bolečin. Potem se moram razmigati in spremeniti položaj pa je boljše. Mislim, res se že počutim kot kaka stara mama, ki jo vse boli.:(( Se mi zdi da je mogoče zaradi večjega trebuha teža toliko večja in pritiska na noge ali nekaj podobnega. Skratka, ali ima še katera take težave? Ali imaste mogoče kakšen predlog kaj naj naredim da bo boljše?

LP Yasmina (28t)

Divja vijolica -> Čudne bolečine (17.11.2004 16:29:23)

lep pozdravček! Bolečine, ki jih doživljaš niso nič nenavadnega za nas nosečke. Mene je bolelo ravno tako kot tebe nekje v 25 tednu, potem pa za nekaj časa čisto prenehalo. Sedaj, ko sem že 10 dni čez rok pa me boli ko hudič, komaj še vstanem. vendar je bolje če se malo sprehodim. Se tolažim, da bo kmalu spet minilo.
Samo brez skrbi in uživaj!:sloncek:
Kaj bi pa pomagalo proti bolečinam, pa na žalost ne vem.

LP tisa@

Lunca1 -> Čudne bolečine (17.11.2004 17:43:01)

Mene pa bolijo vezi v sramnem predelu in sicer že od septembra.

Lp Lunca

mika -> Čudne bolečine (17.11.2004 19:05:05)

v tem obdobju so se za čele tudi moje težave z bolečinami. Ponoči sem :((:((:(( tako hudo je bilo.
Od takrat naprej me moj dragi mož zmasira, lepo se založim z odejo in grem čimbolj pozno spat, da sem utrujena.
Sedaj čez noč še nekak gre, čez dan pa je grooza:hudicek:. ne morem sedet, ne morem stat, ne morem ležat...
Ja, moja g je rekla, da bo vedno hujše sploh pa po porodu.

Sem pač še ena :nosecka: s tipičnimi težavami.

LP, Mika
:sloncek::sloncek::sloncek:

Anonimen -> Čudne bolečine (17.11.2004 19:54:34)

Punce to je normalno medenica se širi,telo se prilagaja rasti dojenčka,saj si mora pridobiti prostor.Sramne kosti grejo narazen in vse se pripravlja na dogodek.Pa še naprej se lepo imejte.:rozica:papa:rozica:Neva:rozica:

beba76 -> Čudne bolečine (17.11.2004 21:30:53)

Jaz sem se s takimi bolečinami začela "ukvarjati" v 20 tednu, pa kaj....sem pač :nosecka: in vse to sodi zraven. :)-:)-:)-

Punce, pijte kalcij in magnezij, pravijo, da pomaga. Če ne prej, nas bo pa minilo po porodu - verjemite!

Lp in čimmanj nosečniških težav!

Stran: [1]