|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pohanje v pečici
12.8.2007 11:18:05   
bamby



Tiste, ki to prakticirate, ali lahko napišete postopek, kako opečete spanirane zrezke v pečici in da je zraven pohanje tudi rumeno zapečeno in ne da ostane surovo?


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 12:57:32   
Balonchy
user posted image

Tega pa ne razumem!!!
Opiši malo bolj kaj misliš!?

Me prav zanima...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 13:30:08   
Maxica
Jaz to prakticiram samo s kupljenimi izdelki, npr. kakšni piščančji medaljoni ipd. Da bi sama spanirala in potem dala peči v pečico, pa nisem še sprobala, ne vem, si nekak ne predstavljam.user posted image

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 13:31:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Jaz to prakticiram samo s kupljenimi izdelki, npr. kakšni piščančji medaljoni ipd. Da bi sama spanirala in potem dala peči v pečico, pa nisem še sprobala, ne vem, si nekak ne predstavljam.user posted image


Jaz isto. Po moje da če doma sam paniraš, da ne bi bilo dobro samo v pečici pečeno, ker tisti izdelki, ki jih panirane kupiš, so prej že bili v olju.

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 14:12:08   
Jessy
Tako je. To pohanje v pečici velja samo za kupljene izdelke, ki so bili prej že v olju in so praktično le za dokončat.

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 14:33:04   
darja72
Jaz to prakticiram in sicer po receptu moje tašče. Zrezke spaniram kot običajno, jih dam v teflonski pekač, na vsakega košček oz. dva masla in v pečico na cca. 180st. za dobrih deset minut. In so odlični. BTW, to lahko naredite tudi z ribami (bili so fileji polenovke), preverjeno od včeraj. Njami, hvala tašča.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 15:03:38   
bamby
user posted image user posted image user posted image  To, Darja72, to sem hotela slišat. Hvala ti!!! Sicer je za danes že prepozno, bom pa naslednjič prav gotovo poizkusila. Ali je potrebno pečico segrevat na klasičen način ali ventilatorski?

Jaz sem že slišala za tako pohanje, nisem pa vedela, kako naj to pripravim. Verjetno bo pa ta nasvet še kateri za prav prišel.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pohanje v pečici
12.8.2007 21:59:22   
darja72
Segrejem klasično. Poročaj kako je uspelo.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pohanje v pečici
13.8.2007 9:44:27   
Anonimen
o kul to bom pa probala. js sem tut ponfri že pekla v pečici in je bil super :)

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
13.8.2007 14:01:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pohanje v pečici
13.8.2007 14:28:02   
mojsoncek
En kupljen pomfri (zmrznjen) je prav za v pecici pect, ampak se da tudi druge. Res je, da traja malo dlje casa, da je pecen ampak ni pa nic masten.

Tole s pohanjem v pecici se pa tudi slisi njami... bo kar za probat!


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?