Anonimen
|
shania vse to razumem in ti dam prav, tudi ostalim puncam, ko opozarjate na to. Prav je da se opozori, vendar ne mi rečt, da ti teksti niso bili napadalni in žaljivi, še kako eni. Vedno eno in isto, vsak ki je kdaj stopil na ta forum si je že prebral lahko o temu, ker se dejansko skoraj vsak teden "sfajtate". če kdo ne pošteka po tolikih postih, mu ni bo nikoli. Ja so tudi taki ljudje in je žalostno, vendar lahko z glavo skozi zid greš in ne boš nič dosegla, še najmanj z napadanjem in besedami, za kater oni mislijo, da jim soliš pamet in bla, bla, čeprav dobro vemo da temu ni tako, oni pa bodo iz principa nadaljeva to delo. Se pravi opozorilo naj bo in pika, ne pa da se potem še kup punc nabaše na forum in napadajo eno osebo. nITI POD RAZNO VAS NIMAM ZA GRDE, KER OPOZARJATE (ups črke, pardon), za grde imam tiste, ki uporabijo grde besede, teh pa je kar nekaj vedno, ki žalijo ljudi, ni nujno samo z besedami. Vse se da z lepo besedo, tistim ko ne zaleže, se opozori in postavi dejstva, tistim ko to ne zaleže, jim ne bo nič, še najmanj napad 20 ljudi na enega človeka. Jaz nisem videla veliko bolanih psov, nimam tako groznih izkušenj kot ti, imama nerodovniškega psa in te popolnoma podpiram in ti dam prav kar počenš, še ploskam ti lahko, ker je malo tako dobrih ljudi kot ti. Vendar včasih malo preveč oštro napadeš nazaj, človek se postavi v obrambo in potem smo tam, pluvanja, ki ne peljejo nikamor, kvečjemu še v nadaljevanje tega kar počne. pa ne bom več, ker zdaj pa jaz blatim temo in če kdo ne vidi tega, potem je itak vseeno
|