Medvedka -> Diabetes-part 20 (17.11.2004 14:08:45)
|
:torta: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Imam čast, da odpiram jubilejno, 20. nadaljevanje ta sladkih čvekov... Oh, Kinokija, kako dobro sklepaš... Res sem se kar malce polenila in se zabubila v naš brlog... :muca: Vsaj, kar se RR-a tiče... Saj sicer ni tako hudo, se mi zdi, da kar dosti hodim okrog, ziher več kot v prvih 4-ih mesecih nosečnosti. Se mi zdaj bolj ljubi naokrog hoditi kot takrat - takrat sem bila čisto fuč. Zdaj sem pa zaenkrat (tok, tok!) še kar v elementu, problem je samo obujanje čevljev in še bolj zavezovanje in pa hoja v klanec navzgor (tega je pri nas dosti, ker je vse gori-doli), in pa to, da me ta mala po določenem času hoje začne malce tiščati navzdol... :sloncek: Ja, PDC sem preživela, spet z nekaj težavami, brez tega očitno tam ne gre. Ko sem namreč zjutraj (spet ta prva!) prišla v porodnišnico, so me sestre ful čudno gledale, češ, da sploh nisem naročena... Si morete misliti???!!! Ne vem, kakšnega karakterja ste kaj ve, ampak mene ful hitro vse pošizi :grrr: :grrr: :grrr: tako da mi je kar vrelo, čeprav vem, da to ni dobro niti zame niti za ta malo (upam, da ne bo tak karakter... :zmeden: ). Kakorkoli že, so rekli, da bodo najprej vse ostale sprejeli, potem bodo pa videli. Pa po zajtrk sem si morala iti ven, ker pač nisem bila naročena (by-the-way, na PDC naroča dr. Tomažičeva, ki očitno kdaj to tudi pozabi narediti) in zato tudi ni bila naročena hrana. Ko sem prišla nazaj, je bila na srečo prosta še ena postelja, tako da sem se potem tam utaborila. Kosilo pa sem že dobila. Me je pa ful presenetilo, ker sem kljub totalnemu vrenju in bentenju znotraj sebe, imela dokaj normalen pritisk (vsaj zame - 130/70). :bravo: Kakorkoli že, rekli mi niso nič posebnega, da bi bilo kaj narobe, edino Sketljeva je rekla, da je obseg glavice za 31 tednov, ne 29. To je sicer seveda rekla le sestri, meni nič. Meni je rekla, da se itak še vidiva (ker na koncu greš še k njej, da ti napiše odpustnico), in to je bilo to. V glavnem, potem je pa prišla k meni v sobo sestra in rekla, da sem itak že končala, ker nisem bila naročena in me niso mogli sprejeti, zato tudi ne rabim odpustnice. Pa sem rekla, da je Sketljeva rekla, da se še vidiva => je šla sestra vprašat Sketljevo, pa ji je rekla, da je vse OK in da lahko kar grem... In sem šla... No, PDC imam spet 24. novembra, torej v sredo naslednji teden. Bom pa takrat kaj več izvedela, upam. In seveda upam, da bo vse v redu. Morda bi se takrat tudi dobile na :kava:? Ajsha, ne ga srat! ;) Praviš, da sem po tvojih izračunih že najbrž čez polovico?!? Je že kar nekaj časa veš, odkar sem čez polovico... Zdaj sem v začetku 32. tedna... :nosecka: Alja, potrošni material za črpalko pride okrog 45.000 sit na mesec. Vendar se tolaži s tem, da gre tu za tvoje zdravje in za zdravje pikice, torej vzemi 2. varianto. Pa naj zadeva deluje, tako kot se gre! Katja, za trenutek odloži delo... ;) Lep pozdrav vsem ta sladkim in seveda, bodite sladke v mejah normale!!! :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: :metulj: Čav!
|
|
|
|