Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: težave na začetku zveze? 16.8.2007 15:59:12
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Fant si tudi želi da bi se preselila k njemu. meni pa se zdi še prezgodaj. Vendar pa začenjam razmišljati, da je to edini način da bi bila več skupaj, da binašla skupno "frekvenco". to je sigurno!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: težave na začetku zveze? 16.8.2007 22:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
2 let pa pol sva skupaj hodila, pa si oba full želela zaživet skupaj. Ni šlo, zaradi prostorske in finančne stiske. Ta želja-da bi bla skupaj, pa nisva mogla bit. A jo danes sploh še kdo pozna, ko po 1 mesecu že pari skupaj preživljajo vikende, tedne, počitnice....Ne morem vam opisati sreče in lepega občutka, ko nama je uspelo najti prostor in zaživeti skup. Še danes po 15 letih znam ceniti vsako minuto skupne sreče.
|
|
|
|
RE: težave na začetku zveze? 18.8.2007 8:07:18
|
|
|
|
tamala156
|
POZDRAVČEK, tud midva sva bila stara toliko kot vi2 ko sva se spoznala. Seveda sva bila pred tem tudi dolgo sama jaz celih 6 let on pa dobro leto. Skupaj sva se preselila po 5 mesecih poznanastva in na začetku je bilo kar hudo..Nisav bila navajena, da je nekdo zraven in naju bi mu toločene stvari seveda dal. ko sva se naučila, da sva skupaj in da gre za spoštovanje in zaupanje pa so se zadeve začele umirjati. Klasične stvari ko sva začela živeti skupaj ni hotel narediti nič več doma...vse kar je pred tem počel je kar nehal ..pa smo mu razložili, da pač tako ne gre , da če sva skupaj v skupnem domu potem je to za oba. Pa odgovornost eden do drugege...npr.greš na pijačko in prideš domov ob 4 zjutraj brez da obvestiš partnerja. Zamujanje po 2 -3 ure brez vsaj enega samcatega sms a. Ampak vse se da rešit. Sama sem mnenja, da je bolje nekomu pokazati kot razlagati kaj te moti , da te razume, vsaj pri nama je bilo tako. In sem jaz par njegovih fint ponovila in je razumela kako se jaz počutim in je sedaj vse ok... Mislim da ima vsak par na začetku malo težav s prilagajanjem, saj smo le navajeni vsak svojega okolja svojih navad, svojega načina življenja, ki pa zagotovo ni isti kot njegov in potem je na vrsti spoznavanje, razumevanje, zaupanje, spoštovanje in odgovornost. Kar se pa tiče nasprotij ...ne vem mislim, da za dolgo vezo je vseekakor bolje, da sta si dva podobna. Da imata iste interese in iste cilje. A veste kako super je ko ti ni treba sklepati kompromisov za vsakodnevne stavi , ker so obema iste všeč. Jaz stavim na to, da morata biti partnerja podobna ; podobnih življenjskih izkušenj, ciljev , intersov, hobijev ipd. Nasprotja - hm večkrat gre potem za to kateri je močnejši. Zato zame zakon - nasprotja se privlačijo - ne velja za odnose , vsaj ne za dolgotrajne, tiste prave v katerih oba rasteta in zorita..
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......