hmm
|
Oj, kepica, super, da se ti uspe tako dobro držati . Tudi jaz sem v glavnem kar ok, se kar skozi trudim, da se s čim zamotim in da ne visim preveč na RR, ker mi potem kar hudo postane, da nisem več med srečkami. Sva ga pa včeraj polomila in gledala en film, kjer se je ena tudi ful veselila, da je noseča, pa je imela potem ss. Saj sva sredi filma prešaltala, pa je bilo že malo prepozno, sem bila potem kar potlačena . Danes pa so me v bolnici čisto iz tira vrgli, imela sem namreč en pregled in me je obravnavala noseča zdravnica, ki pa me je takoj začela napadati, zakaj sem sploh zanosila, če nisem nič zaščitena, pa če so mi zdaj naredili splav in če mi nič niso povedali, da ne smem zanositi, ker otrok tako ne bi bil normalen in tako naprej, preden je sploh prebrala na mojem izvidu, da sem tablete, zaradi katerih bi sploh lahko bil kakšen problem, nehala jemati že novembra lani !! Mene je skoraj kap, kar debelo sem jo gledala. No, saj potem je ugotovila, da je njeno teženje brezpredmetno, a ni se niti opravičila za tako gnjavažo, ki me je po vsem, kar sem v zadnjih tednih dala skozi, res bolela . Ful me je s tira vrgla, na srečo grem jutri na obisk k eni prijateljici, ki bo čez en mesec rodila, pa upam, da se bom kaj razvedrila. Glede g. ti pa žal ne znam nič svetovati, jaz bi namreč rada svojo menjala, pa sploh ne vem kje začeti iskati, pa če bi me kje vzeli. Na g. pregled pa me je sestra naročila že naslednji teden, če bodo histološki izvidi seveda že prišli do takrat, če ne, se bom morala prenaročiti. Pregleda nisem pričakovala tako hitro, a sem kar vesela, da je tako. Da bi le bilo vse v redu. Upam, da ti bo čimprej uspelo zvedeti na čem si, da bova potem skupaj švicali, ko bova delali teste .
|