fragola99 -> RE: ovulacija (6.9.2007 13:14:24)
|
Rebeca. Ja, za nastanek življenja je potrebno veliko več kot samo semenčeca in jajčece. Verjemi, da energija presega fizično. Lahko ti povem, da sva se s partnerjem trudila tri leta predno mi je uspelo zanositi. Skozi sva dala vse možne preiskave in pri nobenem od naju niso našli nič narobe, vse je bilo b.p. in diagnoza - nepojasnjena neplodnost. Čez čas sem ugotovila, da se lahko raztrgam z vsemi terapijami in načini zanositve ter, da jaz sama otroka enostavno ne morem izsiliti, pa čeprav sem imela vsak mesec na račun klomifenov tudi po dva do tri zrela jajčeca in sem točno vedela kdaj je ovulacija (UV). Potem sem začela iskati v alternativi in odkrila veliko presenetljivih stvari, ki so se pokazale za resnične, ker sem danes srečka nosečka. Postalo mi je tudi jasno, zakaj je trajalo tri leta, zakaj sem morala vse to pretrpeti. V življenju naključij ni. Rebeca verjemi, življenje je energija, sama materija življenja ne more ustvariti! Če si nečesa zares želiš, stremi vse stvrastvo k temu, da se ti želja uresniči! (Paulo Coelho, Alkimist) Vsem želim, da bi kmalu postale srečke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], tako ali drugače, vsaka gre po svoji poti.
|
|
|
|