Neža81 -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:07:03)
|
malo se vam oglašam, da vam povem, da me fuuuuuuuul kuh. Vročina 39.5, glavobol, nahod, ... baje da nek virus razhaja. In ravno zdaj me kuha, ko mam O dneve. Včeraj sem mela kao najbolj ploden dan, pa me je ful kuhalo, moj pa je bil ful utrujen, tak da nič ni blo digi dagi. Po vrhu pa imam še vedno zelo močno vnetje jajčnikov. Še bolj močno kot prejšnji mesec. Torej bom spet :((, ker vem da bo ta mesec spet prišla M :hudicek:. Včeraj me je pa res ful skuhalo. Pa pravi mojmu, da bi kao včeraj mogla digi dagi, ker je tisti dan. Ampak sma se oba strinjala s tem, da ne morema :)-. Jaz na pol hin, on utrujen ker je celi dan delal; tak da bi res z muko šla med rjuhe. Odločila pa sem se tudi, da za naprej sploh ne bom računala, kdaj imam ovulacijske dni, ssaj itak vsak drgugi dan hopsama, večkrat tudi več dni zaporedoma. Pa še bolj bom presenečena, če bom kr naenkrat ugotovila, da sm :nosecka:. Zdaj pa se neka sekiram, pa živciram ter samo o:duda: študiram. Brez veze. Ko bo bo. Lp, Neža 9nebesa
|
|
|
|