Ojla babike ... (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Neža81 -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:07:03)

malo se vam oglašam, da vam povem, da me fuuuuuuuul kuh. Vročina 39.5, glavobol, nahod, ... baje da nek virus razhaja. In ravno zdaj me kuha, ko mam O dneve. Včeraj sem mela kao najbolj ploden dan, pa me je ful kuhalo, moj pa je bil ful utrujen, tak da nič ni blo digi dagi. Po vrhu pa imam še vedno zelo močno vnetje jajčnikov. Še bolj močno kot prejšnji mesec. Torej bom spet :((, ker vem da bo ta mesec spet prišla M :hudicek:.

Včeraj me je pa res ful skuhalo. Pa pravi mojmu, da bi kao včeraj mogla digi dagi, ker je tisti dan. Ampak sma se oba strinjala s tem, da ne morema :)-. Jaz na pol hin, on utrujen ker je celi dan delal; tak da bi res z muko šla med rjuhe.

Odločila pa sem se tudi, da za naprej sploh ne bom računala, kdaj imam ovulacijske dni, ssaj itak vsak drgugi dan hopsama, večkrat tudi več dni zaporedoma. Pa še bolj bom presenečena, če bom kr naenkrat ugotovila, da sm :nosecka:. Zdaj pa se neka sekiram, pa živciram ter samo o:duda: študiram. Brez veze. Ko bo bo.

Lp, Neža 9nebesa

pupika -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:15:59)

Oh boga Neža, pa ravno sedaj ko imaš O dneve se te je morala lotiti vročina. Sicer je pa tak če sta prejšnji dan so semena tak še na delu in čakajo za oploditev, nekje sem prebrala, da so lahko semena prisotna tudi do 5 dni, sicer pa dva dni skoraj verjetno.

Jaz sem pa upala, da je z tvojimi jajčniki že dobro in si se že pozdravila.

Čimprej se pozdravi in pazi nase.

:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

koala -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:16:38)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

saba -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:43:08)

joj nežica moja

zdej si pa bubana al kaj?
no veliko čajčka, pa limone, pa medu, pa ljupčkov od dragega, pa crkljanja, pa boš vidla kako bo šlo hitro mimo.

mene tudi neki grabi grlo danes, tako da sem zavita v šal tukaj v pisarni, pa me vsi čudno gledajo ko not pridejo.

neža evo ti pošiljam en 'ljupček' da boš čim prej spet zdrava....

:miska::miska::miska::miska:

lp
saba

Neža81 -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:46:40)

Z jajčniki je še huje kot prejšnji mesec. Cele bele kepe se mi ven valijo od vnetja. Je že imela katera kaj podobnega? Sicer pa še danes in jutri nameravama digidagi, ker so še vendno plodni dnevi. G mi je izračunala, da imam O dneve od 13 do 18.11.! Torej še vedno ni prepozno, da se kaj prime, čeprav zaradi takega vnetja težko verjamem, da bo kaj-

Jaoooo kak me kuha!

Neža :(

pupika -> Ojla babike ... (17.11.2004 8:49:55)

Jaz sem imela tudi takrat veliko takega izcedka, ko sem še jedla KT, samo ne velikih kep ampak take male, potem sem si pa kupila ene svecke v lekarni in je bilo boljše.

Neža, mogoče je pa to znak, da se ti zdravi in se ti jajčniki čistijo in bo čez dan ali dva že dobro.

Vidva samo veliko :sloncek:, da bo :duda: pod tvojim srčkom zrasla.

LP :pujs:

ery -> Ojla babike ... (17.11.2004 9:03:21)

ojla... joj, midva tudi :sloncek::sloncek:, da bi se le kaj prijelo-pa se ne... Smrk, smrk... Ah bo že.. Upam...
Nekaj bi pa vprašala... Tudi jaz imam te dni probleme tam spodaj-namreč-izcedek, pa srbi... A katera ve zakaj to pride? In ker me je to tako mučilo, potem nisva nic digi dagi...naslednji teden imam G pregled in nocem priti tja z vnetjem... Pa prvič grem k moškemu...;) Skratka, ali se kaj v lekarni dobi brez recepta za to nadlogo?

Kako si izračunaš kateri dan je najbolj ploden? Sicer je pa moje res, da bolj računaš manj se prime---to morš kar tako--kjerkoli in kadarkoli te prime...

Veliko :sloncek:

papa

P.s. Tudi jaz pišem iz pisarne, grlo me je tudi danes zjutraj začelo boleti... Ne vem kaj bo iz tega...

čau bau

Neža81 -> Ojla babike ... (17.11.2004 9:07:07)

:)-Danes je že bolje ker ni več tako močnega izcedka, malo še ga je, ne pa tako veliko. No, bomo vidli kaj bo. Sicer sma pa v soboto kar trikrat, pa še v ponedeljek, tako da bom mogoče še rpav prijetno presenečena, ko ne bo M:hudicek:. Mater sem optimist, ane? :)-

saba -> Ojla babike ... (17.11.2004 10:10:28)

ery čwe te peče pa to verjetno si staknila kake glivice...meni ko je tako G. predpiše kremo canesten, če pa te peče tudi notri pa dobiš poleg kreme tudi vaginalne tablete, samo ne vem če ti jih v lekarni kar tako dajo brez recepta.

lp
saba

Neža81 -> Ojla babike ... (17.11.2004 10:45:33)

Meni je G dala neko kremo na K , ne vem točno kak se ji reče, kemi.... res ne vem.... zdaj še je pa slabše...

Ko pridem domov, se takoj zavijem v kojter in tv prižgem, nato pa počivam in čakam na mojga dragega. Danes ponoči mi je dvakrat šel čaj kuhat, pa čeprav sem mu rekla, da ni treba. 9nebesa So še vredi moški na svetu, a ne?

:bravo:

saba -> Ojla babike ... (17.11.2004 12:08:40)

nežka a nebi ti nazaj G. klicala če ti je po kremah še slabše. To pa ni vredu...sej se ti že tako dolgo vleče?:zmeden::zmeden::zmeden:

bambi -> Ojla babike ... (17.11.2004 13:48:56)

Draha moja Neža81, najprej ti povem, da sem imela podobne težave..... z vnetji, vnetji jajčnikov..... Nonstop neke kreme.... Seveda pa med zdravljenjem s kremami (verjetno imaš ti Klimicin) ne smeš digi dagi :sloncek::sloncek::sloncek:, ker se s tem stvar samo poslabša..... Jaz sem ugotovila, da dobim ta vnetja tudi od te ogromne količine nam tako priljubljenih plavalčkov :(:( in moške tekočine :ups:, ampak tako pač mora bit ko delaš na :duda:. Ene smo pač bolj občutljive. MEni je najbolj pomagala krema Vagisan, ki si jo z takimi tubami šibaš v svojo lulico :):). PA še nekaj je, kar si dolgo nisem hotel priznat.... jaz ne uporabljam več tamponov, čeprav se mi od vložkov dviguje :(:( se je vnetje res umirilo.

Pri jajčnikih pa je takole, da bi sedaj res morala par dni počivat, brez :sloncek::sloncek::sloncek: in si dajat tople obkladke na trebuh, pa spodnje majčke, skratka vedno ti naj bo toplo okoli trebuha.... Jaz sem pri vnetju jajčnikov dobila prav antibiotike in so mi pomagali.

Želim ti da se čimprej pozdraviš

LP Bambi :rozica:

tinkamiška -> Ojla babike ... (17.11.2004 14:05:32)

Oh Nežika, ti maš pa zdej res enga:hudicek:. Ja porkaduš, vnetje smotano. Jst sem se tud fejst pregrevala, ko sem ga imela, pa žabe nosla, pa tople spodne hlače...
Držim pesti, da se tvoji jajčki čimprej opomorejo!:rozica:

Tinka

martita -> Ojla babike ... (17.11.2004 15:18:53)

Tudi jaz te popolnoma razumem.....sem mela tud jaz celga hudiča s temi kremami, pa raznimi svečkami, celo fant je jedu neke ogromne modre tablete....in skoraj nič ni pomagalo...pol sem pa nehala jest KT in od takrat naprej nisem imela niti enega vnetja več!! :bravo: :bravo: :bravo:

Čimprej se pocajtaj!

Martita :muca:

Stran: [1]