RE: Spodnji deli trenerkic (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Anonimen -> RE: Spodnji deli trenerkic (13.8.2007 21:15:56)

Venice je tam, kjer je zdaj neka industrijska cona v Šenčurju. Če se pelješ iz Kranja proti Brniku, z glavne ceste tam pred pumpo zaviješ desno.

Outlet za otroke je pa nekaj še v Mega outletu in sicer imajo Tom Taylor.




Anonimen -> RE: Spodnji deli trenerkic (14.8.2007 11:59:50)

V Planet TUŠU sem v eni otroški trgovini kupla ful lepe spodnje dele!Še prodajalka je ful prijazna,pa ugodne cene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




incabinca -> RE: Spodnji deli trenerkic (14.8.2007 23:07:52)

Sem šla mal prverit situacijo :) V Zari kupila dva spodnja dela trenirkic + 4 bombažne majčke za 35 ojrov. Bomo videla kaka bo kvaliteta.
Danes pa sem v H&M našla spodnje dele trenirkic, ki imajo spodaj patent - take sem že dolgo iskala, ker so res najbolj praktične. Kupila 3 kom, vse skupaj malo manj kot 18 ojrov.
Kar se pa tiče Wenice - priporočam, ful dobra kvaliteta, jaz imam par trenirkic in majčk od tam in se ful lepo perejo, nič ne zmuckajo, barva dolgo ostane lepa, pa še cena ni ful visoka.  Jaz kupujem v Kamniku in sem zelo zadovoljna.




florecita -> RE: Spodnji deli trenerkic (20.8.2007 12:28:56)

Mene pa zanima, koliko kom  hlač ( trenirkic) si nabavljate za vrtec? Za enega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]?
če obleče vsak dan druge, pa nekaj še popoldan doma, koliko kom to min. nanese?
Tiste, ki imate s tem že izkušnje.
Jaz kupujem in kupujem, pa ne bi rada, da jih je potem preveč. ..tako kot vedno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




tinkamiška -> RE: Spodnji deli trenerkic (20.8.2007 14:39:17)

jst sem ravno v enakem stanju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
no sem ravnokar kupila preko e-baya 4 komade spodnjih delov trenerkic, nekaj jih ima še doma(ene 4 take za drajsat, so že vse poflekane in dvojne še v normalnem stanju), sploh si ne znam predstavljat koliko se jih porabi, pa še za rezervo je treba dat zraven v vrtec ne?

no dejte kak nasvet tiste izkušene[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

tinka




Putka -> RE: Spodnji deli trenerkic (20.8.2007 15:35:28)

Mi imamo v obtoku vsaj 6-8 spodnjih delov trenirk. Vsak dan se preobleče, vsaj enkrat (v vrtcu povsod lezejo, včasih je zunaj blatno, mokro, se na stranišču polula..). Drugih hlač skoraj ne nosi, jeans in žametke ta lepše če gremo v mesto ali na obisk. Ponavadi obležijo v omari, trenirke pa nosi ves čas.

V sredo se odpre prenovljeni Citypark, nov Okaidi bo imel tudi športno linijo, grem v nabavo. Sicer pa se cenovno najbolj obnese HM, Zarine hlače so nizke v pasu in lezejo dol ali gledajo hlačke ven. Tudi S.Oliver ali benneton ima pajn trenirke, samo so za plazenje po vrtcih predrage.




Aja32 -> RE: Spodnji deli trenerkic (20.8.2007 19:48:48)

No, mene pa zanima, kje se dobi spodnji del trenirke, da ni podložen oz. da niso tako debele.... Ravno zdaj smo bili v H&M-u in sva iskala trenirke št. 92... Vse ful podložene s flisom, grozne barve, itd... Naš je bolj med toplimi otroki, tako da bi zgorel v takem...

Lp A




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]