asso
|
Dobro jutro vsem novopečenim mamicam, starim in novim nosečkam in pa tudi tistim, ki ne spadajo v te skupina, ampak z nami delijo lepe, pa včasih tudi malo grše trenutke. Ribica, ti se kar pozdravi do konca, ker s temi temperaturnimi spremembami zdravje vsepovsod peša. No, mi z Nastio in tatijem smo zdravi kot ribe. Nastia je pridna lepo papa nekje na 3 ure, tudi ponoči, spi, vsake toliko pa po dve urci na dan tudi malo pojoče. Zgleda, da pri dojenju dobi od mamice preveč zraka, ker mlekca teče, ko iz škafa, tako da je pol malo sitna ker jo zvija. Od mamine hrane krčki niso, ker mamica je samo strogo, kar lahko. Tudi jaz sem super, no sej sem bila že takoj po porodu. Zvečer malo zmanjka baterij, ker dojenje res utrudi, ampak gre. Zaspimo že ob 21. uri tako, da se res naspimo. Za tiste :nosecka:, ki jih skrbijo kile, naj vam povem, da grejo dol dobesedno čez noč. Jaz sem v enem tednu zgubila že 3 kile, tako, da do predporodne teže mi ostajata samo še 2 slaba kilograma; pa še ene 4 treba spravit dol, ker smo jih nabrali prejšnjo zimo in poleti nismo mogli shujšati zaradi :nosecka:. Sedaj grem kaj naredit po hiši, ker čez slabe dve urci bo ponovno Nastia na vrsti. Pa še nasvet za tiste, ki kupujete stvari za dojenčka. Če se vam zdi 30 tetra pleničk preveč vedite, da ni. Jaz sem jih kupila 20 in že naslednji dan, ko smo bili doma sem poslala sestro kupiti 10 novih, ker so kar zmanjkale. Ena plenička tle, druga tam, tretja... groza, vsak dan poven stroj pleničk, namreč naša Nastia zelo poliva oz. mamica ima toliko mleka, da je vsake 3 ure nova plenička na njenih prsih. Tudi oblekic ne bo preveč, vsak dan čisto, včasih tudi 2x na dan, ker se fajn pobruhamo. Sedaj pa vas res zapuščam in se vam pridružim, ko bom našla malo časa. Lp asso in Nastia
|