Kako reagirate...? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

malika -> Kako reagirate...? (16.11.2004 20:24:18)

Ko se vam v javnosti naredi kakšna nerodna stvar?

Mi smo bili namreč danes na kopanju in ko smo odhajali se mi je spodrsnilo in kolk sem dolga in široka sem zletela na rit. :ups::ups::ups: In to seveda tik pred bazenom, da so me ja vsi videli.:)-:)-:)- Začela sem se smejat in pobirat stvari, ki so seveda poletele vsaka na svojo stran in komaj čakala da se poberem od tam. Pa še sama sem bila, ker je ati tamalega odnesel naprej.:ups::ups::)-:)-:)-

Zdaj pa me tazadnja boli:(:)-:ups::)-

TARA in MAJ -> Kako reagirate...? (16.11.2004 20:32:47)

:)-NO BO LUBI IMEV VZROK MASIRAT TVOJO TAZADNO:)-:)-:)-BOŠ VIDLA KAKO BO LUIŠNO KO BOŠ NA KOLENIH ON PA NEŽNO MASIRA TVOJO.......:)-:)-

niki5 -> Kako reagirate...? (16.11.2004 20:34:32)

V tistem trenutku pozabim na bolečino in strahotno mi je nerodno pa dokaj hitro se poberem iz kraja, kjer se mi je to zgodilo :ups::ups:

Enkrat se mi je zgodilo, da ko sem šla k zdravniku, ker sem zbolela, mi je pred ZD spodrsnilo in sem padla, si strgala nove hlače in še vsa krvava sem bila po kolenu :(:( pa umazana.. joj kako mi je bilo nerodno

malika, sočustvujem s tabo ;)

SANDY -> Kako reagirate...? (16.11.2004 20:41:11)

hehehee, sori malika, sam si kar predstavljam to situacijo. Kako bi reagirala-nimam pojma, vrjetn bi se sama seb smejala. Ne bom pa nič rekla, ker imamo mi tud namen jutr se it kopat-da ne bo ista situacija!!

:sloncek::sloncek:

Anonimen -> Kako reagirate...? (16.11.2004 20:52:38)

Jaz se ne spomnim, da bi se mi kdaj kaj podobnega pripetilo (upam, da semi ne bo zdaj takoj jutri!!!!), ampak vedno pa sočustvujem s takimi, ki ji se jim in kaj takega vidim. Nikoli se ne smejim, kot to eni počnejo. To mi je zelo grdo. Ena moja prijateljica se je vedno ful režala, če je kdo kje padel, pa če sem bila to jaz, njen oče ali pa kakšen čisto tuj človek. Uf, nikoli ne bom pozabila, kako mi je šla na živce!

Teni_ -> Kako reagirate...? (16.11.2004 20:53:09)

Ti si se vsaj lahko pobrala od tam, pa je vprašanje kdaj te bo kdo od tam naslednjič videl.

Predstavljaj si mene, ko se v srednji šoli padla na tazadnjo pred celo šolo. Je bila zima in je bilo polno leda. Ja, kdo pa bi drugi padel kot pa jaz.

LP,
Mojca:rozica:

lorelei -> Kako reagirate...? (16.11.2004 21:20:50)

Malika, glej na to s svetle strani - marsikateremu si polepšala dan, ker si ga nasmejala. ;)Tudi to je nekaj, ne?

Lp, pa izkoristi možev masažni salon...:sloncek::sloncek::sloncek:

* -> Kako reagirate...? (16.11.2004 21:38:56)

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-...
Malika, jaz te imam zelo rada..čist resno, sam se smejim...oprosti ampak jaz imam malo črnega humorja, tako da si kar predstavljam vse skupaj. Če bi bila zraven, se bi do solz nasmejala, ko bi videla da ti ni nič...
Jaz sem bolj med nerodnimi...ko se stegnem...se ne morem pobrati, ker se sama sebi smejim..nerodno..oja..ni za govoriti.:ups::ups::ups:

Sam smešno pa je:)-:)-:)-

mehurčica -> Kako reagirate...? (16.11.2004 22:39:18)

:)-:)-:)- Jaz bi se tudi sama sebi smejala, zraven pa bi imela RDEEEČA lica!:)-:ups::ups::)-

Anonimen -> Kako reagirate...? (17.11.2004 6:44:31)

Ja, smejala sama sebi navzven, v sebi pa klela do nezavesti.

dory -> Kako reagirate...? (17.11.2004 7:31:38)

Hehe jaz spadam med tiste ljudi,ki se jim res vse nemogoce zgodi....v prvem trenutku postanem cist vijolicna pol se pa zacnem sama seb tko smejat, da nobemnu ni nic jasno :)

Donja -> Kako reagirate...? (17.11.2004 8:03:06)

Malika nič se ne sekiraj. Glavno da te bo nehalo bolet. Jaz sem pri 15 direkt na rit priletela, na trtico in imam še danes posledice na hrbtenici. Sem pa lani na park placu po ledu zdrsnila in padla na bok in hvala bogu me nihče ni videl. No to jaz mislim, ker nisem nobenega videla. Če pa me je kdo skozi okno pa ne vem.

Anonimen -> Kako reagirate...? (17.11.2004 9:30:22)

Uh, donja si me spomnila na led. Vsi so skoz neki padal po tleh jaz pa nič. Tup po tleh ko sme šla iz šole...pa enkrat me je Bela potegnila k je mačko vidlo...sme padla direkt med dva avtomobila:ups: Sam me ni noben vidu, ker je bla že tema:)-

Sarina -> Kako reagirate...? (17.11.2004 10:45:18)

:)-:)-:)- Joj, to je pa res moralo bit smešno.
Se je meni že tudi naredilo - ponavadi pozimi na kakem ledu :). In kaj naredim? Tako kot ti - čimprej se poberem od tam čisto rdeča :ups:.
No, nazadnje se mi je pred bankomatom, ko dvigujem denar na glavo posral golob :( - bljak. Pa smo ravno doma imeli neke delavce, bi morala potem iti še v trgovino, pa sem si morala najprej domov oprat glavo - ko se mi najbolj mudi, se mi ziher kaj takega naredi...

BARBARA R. -> Kako reagirate...? (17.11.2004 12:39:07)

Reci si: hvala bogu,da ni kaj hujšega,da samo boli.Je pa res nerodna zadeva,sploh če si sam.

:muca:

Pupica -> Kako reagirate...? (17.11.2004 15:23:31)

Ja, z nasmehom, kaj pa čem?:)-:)-:)-:)-
sam tole k padeš je pa groza:(trtica boliiiiii

kimi -> Kako reagirate...? (17.11.2004 20:48:51)

:)-:)-:)-no oprosti me je malo zaneslo ampak pred bazenom pred vsemi ja pinca tam drsi a si pozabila...:)- no mi smo blizu nogometnega igrišča doma in sem enkrat ko so bli eni fantje full hitr in posno steklo po stopnicah v hišo in kaj se zgodi...na predzanji mi spodrsne in sem se zložila k kanta za smeti sem imela srečo da sem naprej odletela in ne nazaj:)-

Stran: [1]