Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 7:47:19
|
|
|
|
Erdbeere
|
nič ti ni treba prej v laboratori...bo vse G zrihtala in te ona poslala...pa bravo za
|
|
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 7:58:16
|
|
|
|
Barbara111
|
Čestitke
|
|
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 8:02:12
|
|
|
|
rr.mm.dd
|
Verjetno so ti po telefonu povedali, da jej Folno kislino že pred prvim pregledom, pa men se zdi, da že prvič ne smeš imeti polnega mehurja, da lažje išče pikico. Oh, boš videla, kolk bo to lep pregled! Jaz sem kar par solzic dobila! Srečno!
|
|
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 8:10:06
|
|
|
|
nena82
|
ČESTITKE!!! Kot so ti že punce prej povedale. Samo v čakalnico, pa ti bojo že dali nadaljna navodila. Lepo nosečnost!
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 8:38:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 9:24:41
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
ČESTITKE srečka . Ti kar pojdi na prvi pregled in tam ti bo tvoja g. dala vse napotke za naprej.
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 10.8.2007 10:54:46
|
|
|
|
regrat
|
ČESTITKE k veseli novici!!! prvi pregled je nekaj najlepšega, ko zagledaš malo pikico in rumenjak okoli nje, po možnosti (ne vem, kateri teden nosečnosti boš na pregledu) vidiš še bitje srca!!! še enkrat, ČESTITKE!!! in ja, kot pravijo ostala dekleta, urin in kri daš na pregledu. skratka, uživajta v
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 12.8.2007 8:39:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za lepe čestitke! Sva tudi midva čisto v devetih nebesih glede . Sva bila ravno na morju in sem se pritoževala, da bom imela , potem pa sploh ni prišla. Še nekaj bi vas vprašala: a na prvem pregledu dela G vaginalni ultrazvok? Rada bi, da gre fant zraven, samo ne vem, če bo G pustila, če je vaginalni ultrazvok? Kako je pri vas, lahko gre fant/mož zraven? Pa še nekaj: včeraj sem imela na hlačkah nekaj umazane krvi. A je to znak za preplah? Moram kaj ukrepat ali je to normalno? Lp
|
|
|
|
RE: prvi pregeld pri ginekologu 12.8.2007 8:49:07
|
|
|
|
scubadiver
|
Anonimna, prvi pregled je vaginalni UZ, ampak jaz sem lepo fanta pripeljala sabo in vprašala G. če gre lahko tudi on zraven, pa je rekel da brez problema.Tako sva bila oba deležna te sreče ko sva zagledala najino malo pikico tam notri. saj je otrok od obeh in ne samo moj. In če fanta ne moti da mi tam spodaj nekdo drug "šari" ne vem zakaj bi ginekologa.. Seveda pa čestitke za
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......