BONI* -> lažni popadki, izcedek, decembrke (17.11.2004 17:01:09)
|
Hojla decemberke! Jaz imam rok 17.12., pa ne bi imela nič proti, če bi rodila kakšen dan prej. Pa sej ne, da je tako hudo, samo nestrpna sem že zelo in komaj čakam, da bom lahko končno stisnila k sebi tisto malo štručko. Za :duda: imam že vse pripravljeno, pa tudi potovalka za v porodnišnico že čaka. Malo je tudi mene strah poroda, vendar vsak dan manj, saj sem vsak dan bolj psihično pripravljena na to. Tudi počutim se kar dobro. Seveda tudi mene matra to, da se hitreje utrudim, hitreje me začne boleti hrbet (če dalj časa stojim na mestu), kar naprej me lulat tišči ker se je moj :duda: zasidral točno na moj mehur in še vedno me občasno peče zgaga:(. Trebuh pa mi tudi občasno otrdi, predvsem če sem dalj časa na nogah oz. ko dolgo hodim. Moj :duda: pa kljub manj prostora še vedno kar močno sune.Včasih je prav boleče. Gibov je čez dan krepko čez 10. Nič pa ne vem, koliko je sedaj velik in koliko tehta, ker mi tega moja G nikoli ne pove:(. Vedno samo posluša srčka, preveri lego (je z glavico navzdol) in z šivilskim metrom zmeri velikost moje maternice. Upam, da je dovolj velik in se lepo redi in da je samo bolj živahen in bolj močen, ker še tako močno suva:zmeden2: Izcedka imam tudi jaz sedaj nekoliko več, vendar je ta še vedno bele barve. No in tako tudi jaz že štejem sitno in komaj že čakam na veseli december. Lp, Boni
|
|
|
|