Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 19:29:21
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ha! To je pa novička!! Vse najlepše mamici, mali Tii in aiju!!!!:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 19:50:55
|
|
|
|
Alina
|
:bravo::bravo: Iskrene čestitke, vse dobro vsem trem. :bravo: Čimveč lepih skupnih trenutkov. Za mamico pa :rozica: Lp, Alina
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 19:52:19
|
|
|
|
Joni
|
Čestitke, lepe trenutke in pa velikoooo cartanja vsem trem! :rozica: Joni:metulj:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 20:27:46
|
|
|
|
Pinja
|
Ja se mi je kar zdel, ker je dans ni blo nič brat! Čestitke! :bravo: :bravo: :bravo: Mamici in atiju :rozica: :rozica:, punčki pa :angel:, da jo bo čuval! :torta: :bravo: :darilo: :rozica: Dunja :sloncek:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 21:38:58
|
|
|
|
ninca
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 22:07:39
|
|
|
|
Katja_48
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: VSE NAJBOLJŠE V NOVEM OBDOBJU ŽIVLJENJA, KI NAJ BO ZDRAVO, S SONCEM POSIJANO IN NASMEJANO! :duda::angel: LP KATJA:rozica:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 16.11.2004 22:10:46
|
|
|
|
Anitka
|
Pa še enkrat :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, mali TII pa želim lepo otroštvo! Anitka:metulj:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 8:33:38
|
|
|
|
neni
|
Veliko sreče v starševskih vodah :bravo::bravo: Pikapolonici. In zdravje za Tio. lp Neni:rozica:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 8:34:49
|
|
|
|
saba
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Tia, Pikapolonica in oči veliko sreče in vesela:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 13:35:22
|
|
|
|
bambi
|
Juhuuuuuuu, bravo za našo Pikapolonico in njeno Tio :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Končno je prišla ven, ta mala Tia, mamica je tako čakala, kdaj bo se odločila pokukat ven...... Veliko sreče in veselja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Bambi
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 15:12:44
|
|
|
|
Gea1
|
Bravooooooo mamici in Tii. :bravo::bravo::bravo: To je tako luškano ime, da je tudi pri meni v špilu, ko in če bova kdaj imela hčerkico. Še enkrat čestitam!:bravo: Pa povej, ali je bil težek porod? Pozdravček!
|
|
|
|
Pikapolonca ima........ 17.11.2004 15:48:21
|
|
|
|
enci
|
C:bravo:E:sloncek:S:bravo:T:sloncek:I:bravo:T:sloncek:K:bravo:E:sloncek: lp enci:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.