Gumbi na štedilniku (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

beti 1 -> Gumbi na štedilniku (16.11.2004 18:38:53)

Pozdravljene!
Meni se že iz ušes kadi :ups:, ker poskušam na vse načine naučiti svojega skoraj 11 mesečnika, da gumbi za plin na štedilniku niso igrača. Problem je tudi v tem, ker je štedilnik 20 let star in se močno bojim, da če bo kakšen gumb ostal obrnjen mi vrže celo stanovanje v luft. :duda: pa so seveda ti gumbi najbolj všeč, ker se vrtijo, pa še mene vidi, da jih uporabljam.
Kako ste pa ve rešile ta problem.
Hvala :rozica::rozica::rozica:

beti in Žiga

Anonimen -> Gumbi na štedilniku (16.11.2004 20:25:02)

Mi imamo k sreči tak štedilnik, ki se mu da gumbe dol pobrati. To je idealno. Obstaja pa tudi neka zaščita, kot nekakšen plehnat trak, širok kakšnih deset centimetrov, ki naj bi ga vstavil med pečico in gumbe, tako da potem otrok gumbov ne more doseči. Ne vem sicer, kje se to kupi, mogoče bi pa vedeli v kakšni otroški trgovini. Drugače pa daj narediti kakšnemu "špenglerju", to so tisti gospodje, ki ukrivljajo pleh.

Anonimen -> Gumbi na štedilniku (16.11.2004 20:34:05)

V Kiki vem da imajo! Poglej še na sonček in v infantino!
lp,:fis:

Jančika_ -> Gumbi na štedilniku (16.11.2004 21:34:14)

Po moje se to kupi tudi tam, kjer kupiš štedilnik. Pri našem tastarem je bilo to že kar zraven, ampak po pravici povedano se mi takrat ni sanjalo, za kaj se uporablja:)-! Zdaj pa imamo tak štedilnik, ki ima gumbe zgoraj ob plošči.

MiraGP -> Gumbi na štedilniku (16.11.2004 22:04:08)

Srečujem se s popolnoma istim problemom kot ti! Tudi naš:duda: se nadvse rad igra s temi gumbi. Nekaj časa se ga ni dalo prepričat, da to ni za igranje, pa je kar sukal in obračal. Smo ga morali nujno s čem drugim zamotit:kuza:. No, postopoma smo mu dopovedovalu, da je to "as". Ko je prijel, sem mu takoj umaknila roko in dejala:"Joj, to pa ne sme. Assss". Ob tem sem tudi sama nakazala, kako se dotaknem gumba in potem hitro umaknem in zraven rečem:"As."
Ne boš verjela, je začelo učinkovat. Zdaj pri skoraj 15.mesecih samo pride do štedilnika, pogleda gumbe in začne pihat, kot da je vroče. Jih samo še oplazi s prsti, dotika pa redko.
Ampak saj veš, pri vseh:duda: ne vžge!!
Pa veliko uspeha pri vzgoji naših trmavčkov:hudicek:

Anonimen -> Gumbi na štedilniku (17.11.2004 7:56:29)

Po moje ni druge, kot da ga 1000 krat na dan odneseš stran in rečeš ne! Meni se je tudi rolalo, ko sem ga odvajal odpirat hladilnik, je mučno ampak na dolgi rok dela.

beti 1 -> Gumbi na štedilniku (17.11.2004 10:22:56)

Tisti pleh za vmes mam, ampak se :hudicek: čez do gumbov stegne. Sem jih probala tud dol upulit, pa ni šans:(. Zgleda, da se mi bo še neki časa iz glave kadilo:)-.
hvala

Sarina -> Gumbi na štedilniku (17.11.2004 14:48:37)

Joj, beti - nisi sama v tej "stiski" :)-:) -
tudi mi naši enoletnici nikakor ne moremo tega prepovedat in dopovedat ....:)

Stran: [1]