Anonimen -> RE: Bruhal kri-pomoč! (10.8.2007 14:40:14)
|
Bambina, zdravnika smo seveda poklicali takoj, ker noben pediater ne dela ob 20h (razen v bolnicah). Svetovali so nam, naj spremljamo stanje ponoči (ker seveda naslednji bruhec ni bil krvav, to ni pomenilo nič hujšega) Povedali so tudi, da žilice lahko popokajo od dretja-joka ipd. Če bi se poslabšalo, bi šla v bolnico, tako pa se ni in ni bilo potrebe da bi tam prenočila z otrokom. Konec koncev ni za letet v bolnico za vsako stvar - tam je veliko bolanih otrok! Smo šli kr zjutraj v ZD. Kar se pa tiče tega, da se usedem za rač. - sem pač pobrskala po netu, kaj bi naj to pomenilo. Vem, da tukaj niste zdravniki in pediatri (mogoče pa celo kdo je), ampak jaz sem enostavno spraševala za izkušnje - konec koncev to je forum, na katerem je 90% ali več uporabnikov staršev. Mogoče je kdo doživel podobno. Sploh se je sinek počutil ok, ni kazal nobenih znakov stresa, bolezni oz. karkoli drugega. On se je veselo igral z atijem teh 10-15 min. kolikor sem jaz rabila za net. In ni bljuval kri, ampak je samo enkrat bruhnil malo krvi. Toliko za enkrat! LP, Jasna
|
|
|
|