|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
12.10.2007 10:18:46   
ger06
Aja pozabila sem napisat,

PAštetka in mala Maša držita se in čimprej pridita domovuser posted image user posted image .

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
12.10.2007 10:39:37   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Riževo in sojino mleko imajo v kakšnem večjem Mercatorju. Za ovseno mleko pa še nisem slišala.

Jaz sem si kupla sojino mleko. Prav žal mi je, ampak sem spila 1dcl komaj!!!(lažji bi ne vem kakšen cenen viski) in sem ga stran vrgla k je tok zanič. SEveda ma vsak svoj okus. Pa pocen ni soja.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
12.10.2007 10:48:26   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: ger06

A imate kakšne ideje oz. kako pa vi svoje user posted image  uspavate, mislim predvsem za zvečer?

Mi imamo vsak večer isto. K vidim, da je tečna si mane oči z rokami, zeha jo previjemo, oblečemo v pajaca in v postljico. Tema, mirna glasba na cd-ju, nič pogovarjanja,  zavijem jo in to je to. Dostkrat jaz prej zaspim pa najbrž ona kmal za mano k nič ne slišim. Smo pa tud probal, da ko smo jo nesli v postljico, da še ni bila zaspana k smo upal, da bo zaspala. Nič, 2uri, brez veze. Mora mal nakazat, da je zaspana.

Za tiste otroke k hodjo pozno spat pravjo, da jih damo vsak dan mal min prej spat, da bi prišli na željeno uro. Mi tega še ne prakticiramo k mamo tud še krče in se trudiš zaman. Zaspi 3min pa akcija, k našo pomiri pa da jo mal nosmo.Pa v spalnici ni tv-ja k ga mal pogledam k joka med nošenjem. Joey humoristična mi je ql.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
12.10.2007 11:02:49   
LadyB
A imate kakšne ideje oz. kako pa vi svoje uspavate, mislim predvsem za zvečer?

Midva mava pa najperj kopanje, dojenje, crklanje oz. nošenje, pol full hit zaspi-v rokah. To je zdj zadnje case tko, je zgleda mal ritma dobil. Sam da bi ga čist budnega polozila v posteljico - ni šans da zaspi, se takoj zacne jokat noroo user posted image . Je ze postal razvajen.

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
12.10.2007 11:07:59   
April
Ja Jumpy v merkatorju tud.user posted image  V vseh mal večjih trgovinah.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
12.10.2007 11:09:54   
birdy
Pri nas mamo pa takole. Zvečer ma seveda krče in jo zato kar nekaj časa nosiva. Pol običajno zaspi lubiju na rokah. Ene parkrat je zaspala tudi meni na rokah. Jo damo v posteljo. Midva sva še mal pokonc. Potem jo pa vzamem iz postelje, da bi jo preoblekla, pa se seveda zbudi in jo zato najprej na en jošk podojim, pol se preoblečemo v pižamo in previjemo, pol pa še na ta drug jošk in že spi. Jo dava v posteljo in gremo vsi pančkat.
Če pa nima krčev pa tako kot Lenča dela, brez tiste mirne glasbe. Tako pa delam podnevi ko vidim da je zmatrana in posledično tust tečkana kot sto user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.10.2007 11:25:52   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: April

Ja Jumpy v merkatorju tud.user posted image  V vseh mal večjih trgovinah.

Nikol vidla. user posted image

Ger, sem že mislila kako je z vama, ko se nič ne javljaš. Najina user posted image  sta skoraj isto stara. Je pa Pia ful pridobila na teži. user posted image

Uspavanje - mi imamo večerni ritual: kopanje, nato dojenje, če ima krče (v zadnjem času jih ima res manj), ga še malo ponosim in potem zaspi na dojki ali rokah. Ga pa v zadnjem tednu prestavljanje iz dojke/rok v posteljico prebudi, tako, da mu v posteljici, napol budnemu, dam še dudico, potem pa zaspi.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
12.10.2007 16:54:21   
PUJKEC
pozdravček.

naše uspavanje pa je vsak večer drugačno user posted image . no, nekaj ritualov imamo: preoblečemo se v požamco, pozizamo in pocartjamo. mama mi je rekla, da se je dobro z njim vsaj kako urco igrat pred spanjem, da je potem utrujen in lažje zaspi. no različnost večer pri nas je po tem ko ga dam v posteljico. včasih lepo spi naprej, včasih drema 15min in začne jokati, včasih se zbudi....  sam pa opazila, da če zaspi pri meni v postelji, da ga lahko dam potem v kinderpet in mirno spi naprej user posted image . to sem ugotovila včeraj zvečer, ko sem poskusila že 3tjič.
moram pa povedat, da smo danes tudi že tretjič spali od 23.00-05.00
noro, to je pravi spanec user posted image .
mi pa se ne kopamo vsak dan. ampak 3Xna teden, drugače pa se vsako jutro umijemo od glave do pet user posted image .

a je mogoče katera opazila pri svojem otročku, da že dobiva zobke?
meni se zdi, da ima moj mali ze tako bulico na spodnjih dlesnih user posted image

zdaj pa lep in miren počitek vam želim. pa vašim user posted image  in user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
12.10.2007 17:20:29   
Sisy
ej avgustovke

vas ni bilo danes v BTC zato sem vse pokupila namesto vas tko da vam nč ni ostal user posted image

Sva štartale že zgodaj,oropale H&M, na blagajni je začela vpit da je blo noro (so me spet vsi gledal kao češ kakšna mama sem da mi otrok tok joka user posted image ) tko da sva se v previjalnici v CP-ju še podojile, v avtu previle (se je madam pokakala ko sva bili že v avtuuser posted image ),se z Mony pa Zojo dobile na kavici, potem smo šle vse 4 še v Baby center (sem kupila eno ful hudo ropotuljico-Sara je bla čist navdušena se ji je ful smejala tko da sem rekla to ji pa morm kupt-eno tako bubo ko jo potegneš ful brniuser posted image ),pol pa v Mullerja po plenice (aja btw-une Papmpeske od 4 do 7 kg so ful boljše od unih od 4 do 9 kg) no potem je nastopila lakota tko da sva odleteli kot bi imeli petardo v riti kar naravnost domov user posted image  Torej 4 ure quality tima z mojo hčerko user posted image user posted image

Zdej pa od hude utrujenosti panča celo v ležalniku user posted image

Noč smo mel pa še kr ok (se pozna da je po dolgem času še porcijo Apatamila dobila) tko da je spala od 22.00 h do 3.30 h, dojenje pa pol je pančala do 7.30. Za nas je to že kar uspeh.

Lenča-to bom pa začela prakticirat-vsak dan malo prej spat...Ampak me je zmer strah da če jo bom dala ful zgodi spat da se bo glih takrat zbudila ko bom šla jst spat user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu PUJKEC)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
12.10.2007 18:00:29   
saskija
Še malo glasu od mene. SEm brala malo za nazaj, pa sem kar hitro odnehalauser posted image .

Sem videla, da sem prejšnjič malo razburkala mirne vode s tistim nošenjem, pa jokanjem in cartanjem. Ja tudi jaz ga kdaj pustim da malo cvili ko moram kaj postorit, ampak potem je to tako dretje in žalost da hitro pošljem vsa gospodinjska dela k user posted image  in si rečem, da bom mela bajto v nulo pospravljeno ko bom stara in sama brez otrok v bajtiuser posted image user posted image .

Slabega in dobrega mleka ni je samo materino mleko, ki je za vsakega otroka več kot odlično- tako da to da je mleko prazno, voddeno je vse en velik lari fari. Pa še to, da se z malimi joški ne da dojit, sama imam ful male pa sem dojila tudi dve leti, Jaka pa se je prvi mesec zredil več kot kilo in pol- l pa naj kdo reče, da lahko  samo joškarce dojijouser posted image

Jumpy največ izbire s sojinimi in riževimi izdelki imaš v Mercatorju. No me veseli, da je še kakšna na dieti in nisem edina , ki se odreka industrijski hrani.

Še enkrat tukaj link kaj lahko jeste in kaj ne , če katero zanima
http://med.over.net/forum5/read.php?46,1571989

Res user posted image user posted image  vsem tistim, ki vam otročki tako zaspijo sami v svojih posteljicah, zgleda da sem resnično nesposobna mama,saj našega le odložimo noter in že totalno vreščanje tako, da kraljuje v veliki postelji in se samopostrežno doji čez noč.

Imeli smo posvetovalnico pri 2 mesecih: 5520 g in 57 cm.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
12.10.2007 18:23:55   
Talika19
Glede uspavanja je nam tudi uspelo nek ritem vzpostavit. Ponavadi okrog 20 do 21 zaspi in se zbudi ob 22:30, če ne, pa ga jaz zbudim, se na pol nahraniva, ga previjem in do konca nahranim in ponavadi že spi. Ga dam v košek in še počakam ene 10min, da vidim, če je res zaspal, potem pa košek odpeljem v spalnico. Nato spi do 2h, 3h ali 4h (bolj redko), se nahraniva, spet spi do 6h, se spet nahraniva in potem spi še kakšno uro, če se prej zbudi, ga dam k sebi v posteljo, da še malo podaljšava spanje (predvsem jaz), nekje do 8h ali 9h. To meni kar ustreza, ker če zaspi nazaj takoj po hranjenju, mi ni panike, ker tudi jaz takoj zaspim. Toliko spanja mi kar zadostuje. 

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
12.10.2007 18:53:32   
Anonimen
Talika kakšen lasonjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
12.10.2007 19:03:36   
saskija
Talika vedno sem sanjala, da bom rodila takšnega dojenčka z frizuro. res je srčkan s temi dolgimi laski!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
12.10.2007 19:55:31   
Talika19
O hvala. user posted image  Ja res ima ful lask in ful goste. Vsi so čisto šokirani ko ga vidijo. Sem pa imela takšne jaz ko sem se rodila, tako, da ima to po meni. V albumu lahko vidite še nekaj slikc.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
12.10.2007 19:57:21   
Talika19
Kako skopiraš slikico v post?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
12.10.2007 20:34:59   
tonja
Čer

Včeraj pa smo se cel dan potepali
Najprej sem šla jaz na slikanje glave potem pa smo šli v BTC in CP.
Potem pa je imel še Lovro Sistematsi pregled, kjer so ga stehtali in izmerili
2. mesec
5650 g in 58,5 cm

Lovro je bil ves čas tako priden. Dvakrat se je zbudil, da smo se najedli in previli, drugače pa je kar naprej spal.

Po sistematskem sem ga peljala še k fotografu, slikat ga za osebno. Na sliki je tak bajsek in takooo resen user posted image

Drugače imam pa en problem katerega sem pozabila povedat pri zdravniku oziroma mi takrat še ni bil tako resen, zdej pa to bolj opazujem bolj me skrbi.

Torej:
Kupčka podirava vedno na isti rami in vedno gleda v isto smer in v takem položaju zelo trdno drži glavo, če pa želim, da bi gledal v drugo smer pa je glava zelo majava oziroma jo moram jaz držati.
Ko leži, vedno gleda v njegovo levo stran, če ga kličem na drugo stran se samo obrne z očimi (no včasih tudi s celo glavo). Posledično opazuje samo levo roko, samo to nosi v usta in sedaj samo s to prijema stvari (morda bo levičar, samo vseeno me skrbi, da je to kaj drugega narobe)
Ko pase kravice in mu glavo obrnem tako da gleda v njegovo levo stran jo obrne takoj v desno, nazaj mu to ne uspe
user posted image  user posted image  user posted image A je še pri kateri tako??? user posted image  user posted image  user posted image  Resno me že začenja skrbeti, saj pravim, bolj opazuje več razlik opazim.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
12.10.2007 21:04:09   
abc100
Mi imamo tud en ritem zvečer. Skopam ga mal pred osmo, pol ga oblečem v pižamco in ga grem podojit v spalnico. Ko podreva kupčka pa ga položim v zibko, mu dam dudko, pol pa km al zaspi. Včasih mu duda vn pade, pa mu jo moram it nazaj v usta dat. Midva z mojim pa pol še televizijo do enih 23 gledava. Dones ko se je kopal, pa sem ga na trebuščka dala je ful brcov. Ga  

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
12.10.2007 21:10:14   
pajac
Jaz sem danes bila že z eno nogo na poti v BTC ampak je Peter imel take krče, da nisem hotela tvegat živčnega zloma v javnosti...
Pa drugič...

Sem videla, da sem prejšnjič malo razburkala mirne vode s tistim nošenjem, pa jokanjem in cartanjem. Ja tudi jaz ga kdaj pustim da malo cvili ko moram kaj postorit, ampak potem je to tako dretje in žalost da hitro pošljem vsa gospodinjska dela k  in si rečem, da bom mela bajto v nulo pospravljeno ko bom stara in sama brez otrok v bajti .

Se popolnoma strinjam s tabo.. malo joka jih že ne bo fentalo... pustit jokat pa se tudi meni ne zdi prav... Pa tudi srca nimam, da bi to naredila...

Slabega in dobrega mleka ni je samo materino mleko, ki je za vsakega otroka več kot odlično- tako da to da je mleko prazno, voddeno je vse en velik lari fari.

Se podpišem pod tole...

Kar se tiče spanja
... Mi že kakšnih 10 dni izvajamo naslednje: ob 18 uri umirjena svetloba v stanovanju in ne preglasna televizija ter ev. hranjenje, ob 19. uri kopanje in nato pa hranjenje ali cartanje (odvisno od interesa) in potem malo pred 20. uro atiju na roke, zavit v  plenico in spanje. Večkrat zaspi v parih minutah, občasno je pa dretje do pol ure... Ni pa nekega pravila.. zadnjič je sam
zaspal pod vrtiljakom kamor sem ga odložila po kopanju za par minut..

Se mu pa pozna da postane vsak večer ob isti uri zaspan... upam da se bo obneslo tudi za naprej...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
12.10.2007 21:13:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

Drugače imam pa en problem katerega sem pozabila povedat pri zdravniku oziroma mi takrat še ni bil tako resen, zdej pa to bolj opazujem bolj me skrbi.

Torej:
Kupčka podirava vedno na isti rami in vedno gleda v isto smer in v takem položaju zelo trdno drži glavo, če pa želim, da bi gledal v drugo smer pa je glava zelo majava oziroma jo moram jaz držati.
Ko leži, vedno gleda v njegovo levo stran, če ga kličem na drugo stran se samo obrne z očimi (no včasih tudi s celo glavo). Posledično opazuje samo levo roko, samo to nosi v usta in sedaj samo s to prijema stvari (morda bo levičar, samo vseeno me skrbi, da je to kaj drugega narobe)
Ko pase kravice in mu glavo obrnem tako da gleda v njegovo levo stran jo obrne takoj v desno, nazaj mu to ne uspe
user posted image  user posted image  user posted image A je še pri kateri tako??? user posted image  user posted image  user posted image  Resno me že začenja skrbeti, saj pravim, bolj opazuje več razlik opazim.

Pozdravljena, tonja...

Sicer sem julijka, a vseeno sme opazila, da imaš enako težavo kot jaz s svojim Izakom.

No, midva obiskujeva razvojno ambulanto in hodiva na nevrofizioterapje, vendar ne zaradi tega problema, kot ga opisuješ ti. Ob rojstvi sva bila zahirana in zelo zlatenična.
In ravno v torek sva bila na NFTH, kjer sem terapevtko povprašala o tem problemčku.
Njen odgovor je bil, da je to najverjetneje posledica lege v trebuščku, da ima levo polovico bolj motorično kot desno. In da to še ni znak levičarstva. Njen nasvet je bil, da naj vzpobujam malo bolj Izakovo desno stran. Naj ga dvigujem z desnega boka. Več telovadim z desno roko in nogo. Naj bom več v kontaktu z desno stranjo, več božanja. Svetovala je tudi, da vzamem krtačko za dojenčkove lase in ga gladim po desni polovički po goli koži. Da na tak način vzpodbujam živce na desni polovički.
Ni pa nič zaskrbljujočega, tonja. Le mirno... Boš videla, da bo vse tako kot mora bit...

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2044
12.10.2007 22:00:34   
Petjana

Torej:
Kupčka podirava vedno na isti rami in vedno gleda v isto smer in v takem položaju zelo trdno drži glavo, če pa želim, da bi gledal v drugo smer pa je glava zelo majava oziroma jo moram jaz držati.
A je še pri kateri tako??? Resno me že začenja skrbeti, saj pravim, bolj opazuje več razlik opazim.

oj...tudi naša malo vleče  v levo in sem omenila  pediatrinji in je rekla da  naj  jo obračam  v levo. da čče ne bo  bolje  pa da  naju da v  razvojno.govorila je o  povečanem mišičnem tonusu.
ko jo dam ležat na trebuh  ima vedno glavo v desno,ko pa je na hrbtu pa  naravnost ali v desno.  pomojem tudi ni nobene panike,  baje pa da zaradi  razvojne  podaljšaš  porodniško.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
12.10.2007 22:05:34   
Petjana
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

O hvala. user posted image  Ja res ima ful lask in ful goste. Vsi so čisto šokirani ko ga vidijo. Sem pa imela takšne jaz ko sem se rodila, tako, da ima to po meni. V albumu lahko vidite še nekaj slikc.

zgleda  ful pobalinček.  ima pa še več las kot naša.  a si  se ti tudi že naveličala komentarjev o laseh.user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
12.10.2007 22:13:20   
birdy
Lej Tonja, lahko v ponedeljek vprašam na razvojni kako je s tem če ga v eno stran vleče. Neli ima od poroda desno roko bogo in zato hodiva. Ja, pa tako kot sta že dve punci rekli, božajta se, po njegovem obrazu, po tvojem, nogice mu daji v prizadeto roko, da ju boža,... Morata se pa božat tako, da obe roki delata hkrati. Tako da zdrava kaže "bolni"kaj delat.
Kar se pa tiče podaljšanja porodniške pa ni tako preprosto. Še jaz ne vem če bom dobila pa mamo kar velko poškodbo. Mi je ravno v ponedeljek fizioterapevtka rekla, da bo še trajal par let da jo bomo v red spravl. Pa da nekega ful velikega napredka zaenkrat ne vidiuser posted image  
Ja Tonja, za noge pa ne vem, kak naj delata, pa sej lohk vprašam tudi to, če hočeš.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Petjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
12.10.2007 22:15:26   
birdy
Pa priporočam ti tudi, da si mal hendlinga pogledaš.
Naj te pa potolažim, da tudi če ga res v enmo stran vleče se to res hitro popravi. Pri Neli se je po treh obiskih tako da ne bo nič hujšega.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
12.10.2007 22:30:53   
Sisy
ja glede podaljšanja porodniške res baje ni tok easy-sem se pozanimala...

No sem pa dobila informacijo da morš met za podaljšanje porodniške vsaj kakšne izvide od specialistov pa mnenje fizioterapevta iz razvojne al pa mora bit kakšna "bolj resna" okvara...

Na eni od tem so mi rekl da recimo za kolke (pa še posebej ker hodmo k specialistu) skor vedno podaljšajo...upam user posted image   

Imam pa par kolegic ki so hodile z malčki v razvojno zarad povečanega mišičnega tonusa pa jim niso podaljšali user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.10.2007 23:08:49   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

zgleda da sem resnično nesposobna mama,saj našega le odložimo noter in že totalno vreščanje tako, da kraljuje v veliki postelji in se samopostrežno doji čez noč.

Joj Saskija ne govori tako, vam pač tako bolj paše, ni to nič slabega. Ti boš že vedela kako ko jih imaš že tri.

Moram reči, da si mi bila ti vzpodbudo, da sem se spravila na stepper. Sedaj delam nekajkrat na teden vsaj 20 minut. Sem si rekla, če ti lahko pri 3 bom pa tudi jaz pri 1. Pa res gre. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?