abc100 -> RE: Avgustovke 07 (11.9.2007 15:33:13)
|
No končno je tudi meni uspelo dat par slikic v album. Sem se že večkrat matrala, pa mi nikol ni ratal. Tia- sem te enkrat pršla pogledat v sobo, ampak si spala s Timonom v objemu. Pol pa nikol nisem mela časa, da bi pršla do tebe. Sem bla pa v sobi tri, čisto blizu vaju. Naš Janez se je spet neki zredil. Dones zjutrej je imel že 3390g, še v soboto zjutrej je imel pa samo 3270. Še malo, pa bo ujel porodno težo, ki je bila 3430g. V četrtek pride patronažna, da ga še ona stehta, upam da bo že čez porodno. Kdaj ste ve prvič kopale vaše [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]? Naš je star 14 dni, pa še nima popka čist zaceljenga. Me prov zanima, če bo užival v banji. Za mleko pa jest za večerjo polento pa jogurt jem, pol k gre pa Janez spat, pa še en kozarc pera spijem. Zjutraj mam pa joške do Koroške. Mi pa še nimamo nekega urnika hranjenja, Mi se dojimo, ko Janez hoče. Edino zvečer gre med deseto in enajsto spat, pa se pol enkrat zbudi za jest, pol pa spi do jutra. Pa ponoč se tud čist različno zbuja. Mam pa srečo, da pol takoj nazaj zaspi. Ponoči ga ne previjam, razen če je nemiren in vem da je pokakan. Aja, še to vas moram uprašat. Kdaj so vaši sončki dobili krčke?
|
|
|
|