Jumpy -> RE: Avgustovke 07 (14.11.2007 8:52:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija Jumpy moja dva tavečja sta cepljena proti klopnemu meningitisu - odločla sem se zato, ker smo veliko v naravi in je imela najstarejša že pri enem letu klopa potem smo bili pa vsi ful panični, zdaj sta oba cepljena in sem bolj mirna vsaj za eno bolezen. Nisem pa dala Zoje cepit proti hepatitisu B kljub temu, da je v rednem programu cepljenja. Tudi sama nisem za cepljenje vsepovprek. Sem že skoraj odločena, da Jakeca cepimo danes proti rotavirusu, čeprav tavečja še nista imela te bolezni. Proti hepatitisu B tudi jaz nisem cepljena, čeprav bi morala biti. Mah, ne vem, naš ta srednji še osnovnega cepljenja nima. Moramo najprej to skoz dati, potem pa naprej. Hvala Jumpy prejšnjič za spodbudne besede je kar pomagalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] , teden se pa tako hitro zavrti, da ni časa dosti za jamranje. Sta pa tavečja ful pridna in se res supr zrihtamo tudi sami. Je pa zanimivo, a ne, kako znajo biti otroci pridni v takih situacijah?
|
|
|
|