|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
13.11.2007 20:57:42   
mony5
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

Zakaj pa jaz nimam spodaj levo tako kot vi možnost Z.S.; KONTAKT; ALBUM;....
Pa ne morem zasebnega sporočila poslati?!

Tega pri sebi nimaš, ker itak sebi nič ne pošiljaš.
Če pa pri drugih ne vidiš, pa pomeni, da nisi prijavljena.

A sm blond?!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
13.11.2007 20:59:50   
mony5
Pol moram pa še jaz slikco zamenjat!

Jst sem dala Zojo spat, zdej si moram pa nohte zrihtat, pa glavo umit, da bom jutri lepa (na zagovoru diplome od brata)!!!user posted image user posted image user posted image

In končno smo jo dočakali, 19.8.2007 se nam je pridružila princeska ZOJA

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
13.11.2007 21:06:18   
Antigona
Glede srečanja punce. Jaz moram v vsakem primeru v četrtek v BTC, tako da če bo katera prišla naj napiše, bo zelo vesela če bom med opravki imela s kom vsaj kavico spit in malce počvekat...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
13.11.2007 21:07:35   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Madona, zdej moram pa še jst slikco zamenjatuser posted image user posted image jaz tud! Moram sonji poslat , če mi bo zmanjšala.

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
13.11.2007 21:08:25   
Jumpy
Nimam nič časa danes, samo tole pa moram pokomentirat. Vaši bejbiji so vsi ful čupavi proti mojmu. Mogoče bi se edin še s pajacovim Petrčkom dal primerjat, pa še on je samo blond, lase pa ima. user posted image  Skratka, naš najmlajši je že skor čist plešast. Samo zadaj na temenu in zatilju ma nekaj čupe, ostalo pa nič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mony5)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
13.11.2007 21:09:39   
Antigona
Sisy podatke bom pa na seznam vnesla ko bom za ta pravim računalnikom, kar jutro skoraj zagotovo ne bo, ker bo moj delal doma, pa še v Ljubljano gremo na pregled in cepljenje... Verjetno v četrtek...

Še dobr da mam vsaj laptop, k drgač bi mela v četrtek za prebrat 20 strani kolkr zadnje dni čvekate user posted image  user posted image  user posted image

A ja, LadyB ti mi kar pošlji slikco pa ti jo zmanjšam. Sem ti mail napisala kar na ZS.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
13.11.2007 21:12:58   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Madona, zdej moram pa še jst slikco zamenjatuser posted image user posted image jaz tud! Moram sonji poslat , če mi bo zmanjšala.

Lenča ti kar pošlji, bom zrihtala in to velja za vse, da se ne bom ponavljala, velja user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
13.11.2007 21:48:28   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Nimam nič časa danes, samo tole pa moram pokomentirat. Vaši bejbiji so vsi ful čupavi proti mojmu. Mogoče bi se edin še s pajacovim Petrčkom dal primerjat, pa še on je samo blond, lase pa ima. user posted image  Skratka, naš najmlajši je že skor čist plešast. Samo zadaj na temenu in zatilju ma nekaj čupe, ostalo pa nič. user posted image user posted image user posted image

Tud naša spada k tvojmu!user posted image

R. K.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
13.11.2007 21:48:54   
Anonimen
jA SEJ ,DANES IMAM PA JAZ ČAS PA SKOR NOBENE NIuser posted image

uPS ČRKE  ja še kruser posted image

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 4159
13.11.2007 21:50:36   
Anonimen
Tisa je bla tud čupava (sam ne tolk ko Mark npr.) pa ji full full odpadajo,tako da jih je že precej manjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4160
13.11.2007 22:01:11   
LadyB
a veste kaj sm pogruntala? Malemu položim svoj obraz na njegovega, tko da se fajn stiskata, pa mal guncam in se najprej umiri pol pa zaspi. No do zdej mi je to trikrat ratal, bomo vidl kako bo v bodoče.. Njega zvečer uspavat je pa res groza. Itak se bo čez 15 minut zbudil, pol pa spet jovo na novo user posted image user posted image

Talika, a si že prebrala uno knjigo do konca, jaz sm komi na 10 strani in je res fajn. Povej mi a nasveti se kej obnesejo??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
13.11.2007 22:02:30   
LadyB
Moj pa pa ozadi na glavi tak velik krogec pleše user posted image user posted image user posted image , je prov smešen.

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
13.11.2007 22:09:00   
Sončni žarek
Talika- glede slikuser posted image  Veš, moj je računalničar in zmeraj zadnja na vrsto pridem ko kej rabimuser posted image  Sama pa si ne znam albuma zrihtat, a očitno bom morala tudi to pogruntati. Če pa hočeš, mi pa pošlji na ZS svoj meil, pa ti pošljem slikco Eve.
Frizer- če ji laske popravim po čelu, ji že segajo v očiuser posted image  Ima pa doma že celo zbirko špangic-bo ziher imela dolge lase-pa očitno močne in goste-po mami....

Ja, tudi Eva že pridno spi-jaz pa tudi grem,,,sem spet čist  komauser posted image  ..Jutri greva na UZ kolkov .

Vam in vašim sončkom želim lahko noč in sladke sanje

(odgovor članu LadyB)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
13.11.2007 22:44:09   
*lenc@*
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Še dobr da mam vsaj laptop, k drgač bi mela v četrtek za prebrat 20 strani kolkr zadnje dni čvekate user posted image  user posted image  user posted image
To pa res!!

R. K.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
13.11.2007 22:49:36   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: lenča78

Tud naša spada k tvojmu!user posted image

enako - tudi Lovro je tak. Ima veliiiiko plešo, ki se počasi zarašča - moja sestra ga heca iz katerga samostana je ušel, da ima frizuro kot kakšen pater user posted image

(odgovor članu *lenc@*)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
14.11.2007 6:07:30   
pajac

Petru se je pleša počasi obrasla  je pa tudi bil kot en pater (kot pravi Tonja) user posted image user posted image user posted image . Saj glede na to da sem jaz bila plešasta skoraj do 1. leta nima biti po kome . Jaz g hecam da ima frizuro kot janijev oče.user posted image user posted image user posted image Ena kolegica pa je fajn komentirala: "joj kok si ti lušten, pa na vsake 5 minut imaš en las" user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
14.11.2007 6:10:45   
pajac
Zunaj pa sneži , če še niste pogledale skozi okno... Oz do takrat ko se boste ve privlekle do računalnika bo itak spomlad...user posted image

Spite do ne vem katere ure, kot da ne bi imele otrok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
14.11.2007 6:11:09   
pajac
In to najlepših otrok!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
14.11.2007 8:01:42   
saskija
Pri nas še nič ne snežiuser posted image pa tako fajn bi bilo malo bele odejice predvsem za otroke. Sama sem budna že od šestih je večja otroka danes peljal dedek Jaka pa še spi.

Pajac- še vedno razmišljam o cepljenju proti rota virusu, čeprav sem bila na začetku bolj ne kot ja zdaj razmišljam da bi ga dala cepit ker imamo doma dva otroka. Misliš, da je smiselno, da se odločim? Saj ne vem no nisem več tako pametna. danes imamo namreč prvo redno cepljenje po programu in je čas še za to dodatno.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
14.11.2007 8:31:01   
Jumpy
Pajac, danes si me pa spravila v dobro voljo. A si se naspala, da si tako prešerne volje? user posted image

Ja, glede cepljenja proti rota tudi mene zanima, pa proti klopnemu meningitisu tudi razmišljam, da bi jih dala, ker imamo hišo ob gozdu. Ne vem kaj naj naredim. Načeloma sem proti cepljenjem vsepovprek, samo, kaj pa vem.

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
14.11.2007 8:36:20   
saskija
Jumpy moja dva tavečja sta cepljena proti klopnemu meningitisu - odločla sem se zato, ker smo veliko v naravi in je imela najstarejša že pri enem letu klopa potem smo bili pa vsi ful panični, zdaj sta oba cepljena in sem bolj mirna vsaj za eno bolezen.

Nisem pa dala Zoje cepit proti hepatitisu B kljub temu, da je v rednem programu cepljenja. Tudi sama nisem za cepljenje vsepovprek.

Sem že skoraj odločena, da Jakeca cepimo danes proti rotavirusu, čeprav tavečja še nista imela te bolezni.

Hvala Jumpy prejšnjič za spodbudne besede je kar pomagalouser posted image , teden se pa tako hitro zavrti, da ni časa dosti za jamranje. Sta pa tavečja ful pridna in se res supr zrihtamo tudi sami.

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
14.11.2007 8:52:14   
Jumpy
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

Jumpy moja dva tavečja sta cepljena proti klopnemu meningitisu - odločla sem se zato, ker smo veliko v naravi in je imela najstarejša že pri enem letu klopa potem smo bili pa vsi ful panični, zdaj sta oba cepljena in sem bolj mirna vsaj za eno bolezen.

Nisem pa dala Zoje cepit proti hepatitisu B kljub temu, da je v rednem programu cepljenja. Tudi sama nisem za cepljenje vsepovprek.

Sem že skoraj odločena, da Jakeca cepimo danes proti rotavirusu, čeprav tavečja še nista imela te bolezni.

Proti hepatitisu B tudi jaz nisem cepljena, čeprav bi morala biti. Mah, ne vem, naš ta srednji še osnovnega cepljenja nima. Moramo najprej to skoz dati, potem pa naprej.

Hvala Jumpy prejšnjič za spodbudne besede je kar pomagalouser posted image , teden se pa tako hitro zavrti, da ni časa dosti za jamranje. Sta pa tavečja ful pridna in se res supr zrihtamo tudi sami.

Je pa zanimivo, a ne, kako znajo biti otroci pridni v takih situacijah?

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
14.11.2007 8:58:27   
Talika19
Dobro jutro!
Midva sva se zbudila (ob 7:30) v snežno odejo (ta ni glih debela, bolj kot ena oreng slana user posted image ), je pa lepo videt. Pa glede na to, da nič več ne pada in se pri nas tudi jasni, se bova šla ven kepat, pa sankat ...user posted image user posted image  oziroma z vozičkom vozit.

Spali smo še kar ok, očitno gremo počasi proti staremu ritmu. Se je zbudil ob 1h pa sem mu dala dudo in je zaspal, pol sva se pa hranila ob 2h, pa še ob 4:30. Še vedno ima malo zamašen nos tako, da laufam sesalec sredi noči. Ta zgornji (svakinja z družino) nas še niso nič vprašali od kdaj smo tako snažni, da še sredi noči sesamo user posted image user posted image

Sva pa drugače danes mislila it k meni v službo, pa sem se zaradi vremena premislila. Moram izbrat malo bolj prijazno vreme.

Uživajte v prvem snegu, če ga imate, ostale pa v brez snegu. user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
14.11.2007 8:59:45   
Jumpy
Jaz sem bla pa z našima fantoma danes že pri zdravniku. Imata težave z lulčki. user posted image user posted image user posted image  In sta dobila napotnici za urologa. Sedaj pa veselo novim zmagam naproti. user posted image
Sem bila pa ful ponosna, ker je dr. pohvalil Mihca, da je en mali bajsi. user posted image Čez pet let to ne bi bila več pohvala, pa vseeno. Ni nič čudnega, da je tak, saj papa na dve uri, velikokrat na uro in pol, pa še trikrat ponoči. Lump. user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
14.11.2007 9:04:50   
saskija
Kaj pa imata z lulčki kožico, našemu sredinčku do 3 let ni šla dol, sedaj pri petih pa tako napolovico imava napotnico za urologa pa pravi kolega pediater, da še naj raje počakava, najin izbran pediater pa da naj greva da lahko pride do vnetja. Sta pa ta dva pediatra prijatelja in ko sem vprašala zakaj pa oni drugi misli drugače je bil pa samo tihouser posted image še med sabo se težko zmenijouser posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?